Carola Häggkvists kroppsförvandling under Let's dance

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist är just nu högaktuell i Let's dance där hon dansar tillsammans med Tobias Karlsson. Och visst går det som en dans, då hon är kvar i tävlingen! Nu berättar hon dessutom om den stora glädjen över kroppsförvandlingen.

Artisten och låtskrivaren Carola Häggkvist, 54, är äntligen med och tävlar i Let's dance! Efter flera års försök av kanalen TV4 att få med artisten så tackade hon år 2021 tillslut ja, och det råder ingen tvivel om att hon har gjort succé i tv-rutan tillsammans med sin danspartner Tobias Karlsson.

Som vi alla vet så är Carola en av Sveriges mest framgångsrika artister. Hon slog igenom redan som 16-åring med låten främling i Melodifestivalen. Hon kammade dessutom hem vinsten igen år 2006 med låten Evighet. Hon har vunnit flera priser och bjuder ofta på olika shower, främst kring jul känt som tv-serien Carolas advent.

LÄS MER: Lotta Engbergs flirt med Claes Malmberg innan Mikael Sandström

Carola Häggkvist är redo för kärlek igen – avslöjar okända romansen

Carola är numera singel och har inte träffat någon ny efter uppbrottet från exet Jimmy Källqvist. De två träffades för flera år sedan och höll ihop ett bra tag. Men för två år sedan tog det dock slut, men det tidigare paret har sedan dess ändå behållit en fin vänskap.

Jimmy bor numera ett stenkast från Carola i Steninge Slottsby och de två har en god relation, de har exempelvis synts umgås under ett midsommarfirande.

Carola har nu även avslöjat att hon är redo för en helt ny romans! I en intervju med Expressen berättade Carola att hon har haft en flört med en man som hjälpt henne i slottsladan. Utöver flirten så försöker hon hitta kärleken på nätet.

– Det var ju faktiskt en kille som kom och hjälpte till i ladan när vi skulle tömma. Det tycker jag var jättecharmigt, han hade stor potential ett litet tag. Tills jag kände att jag hinner inte engagera mig mer, eftersom det inte var kanske hundra procent engagemang från mig. Så då rann det ut i sanden. Vi hann aldrig på något sätt bli romantiska eller ha någon dejt, säger Carola.

– Jag försöker att finna kärleken på nätet, det kräver ju liksom sitt engagemang och sin tid, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carola Häggkvists oväntade glädjebesked – efter kroppsförvandlingen

Efter flera månaders hård träning i Let's dance kommer Carola nu med ett glädjebesked för fansen! Hon har nämligen kommit i sin favorit klänning som hon stolt visar upp på Instagram. Samtidigt tackar hon sin danspartner Tobias.

”Yes jag kommer i min favorit klänning igen.. HURRA! Tack Tobbe & Lets Dance. ( Dock min repetions-klänning för studion idag ..) Se på lördag så förstår ni sammanhanget. Love C” , skriver Carola.

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts barnbesked med Joacim – bryter tystanden

LÄS OCKSÅ: Linus Wahlgrens ovanliga bild på sonen Colin

FOTO: Instagram // Jonas Ekströmer/TT