TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bingolottos ödesbesked för Lotta Engberg

16 maj, 2021 
Lotta i Bingolotto.
Lotta Engberg har hyllats som programledare för Bingolotto.
Men hur ser hennes framtid ut, kommer hon att fortsätta göra fler säsonger eller har hon annat på gång? Hänt har svaret!
Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssagaBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssaga

Det har hänt mycket med Bingolotto de senaste åren. I fjol stod det klart att Lotta Engberg tillsammans med Stefan Odelberg skulle leda det folkkära programmet tillsammans. Detta efter att Rickard Olsson beslutade sig för att sluta som programledare för Bingolotto under våren.

I julas fick TV4-tittarna se Lotta och Stefan ihop, vilket inte hör till vanligheterna då de annars lett programmet varannan söndag.

Under den populära uppesittarkvällen strålade de tillsammans, men bara en vecka senare, under Bingolottos nyårssändning, saknades Stefan i rutan och istället var han ersatt med Arvingarna-sångaren Casper Janebrink.

När Hänt pratade med Casper inför programledar-jobbet avslöjade han att drömmen om att leda Bingolotto funnits med ett bra tag.

– För några år sedan gjorde jag ett Bingolotto-program, då jag hoppade in som vikarie för Ingvar Oldsberg. Och då sa jag till produktionen att det här var kul, det här gör jag gärna om igen. Det har väl funnits kvar lite grann hos dem att jag har haft intresse för det där. Så nu dök frågan upp och jag sa självklart, sa han då.

Annons

Lotta Engbergs framtidsbesked

Det har helt enkelt varit en del förnyelser gällande programmet den senaste tiden. Men är Stefan och Lotta nu några tittarna kommer att få se lång tid framöver, eller hur ser deras framtid ut?

Hänt frågade programmets pressansvarige John Sarafian som gav oss svaret:

”Att Stefan skrivit på för ytterligare säsonger har varit klart sedan en tid tillbaka. Det innebär helt enkelt att han fortsätter leda programmet tillsammans med Lotta som även hon fortsätter!”.

Detta innebär alltså att båda två kommer att synas i flera säsonger framöver – till tittarnas stora förtjusning!

Annons