Bianca Ingrossos okända romanser under pausen från Phillipe Cohen

BIANCA INGROSSO

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT/Youtube

I Bianca Ingrossos senaste vlogg svarar hon på gamla frågor som har blivit liggande i telefonen.
En följare undrar om Bianca har blivit ihop med någon annan under de perioder som hon och Phillipe Cohen inte har varit ett par.
Så här svarar influencern!
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren
Slå på ljud

Bianca Ingrosso är en av Sveriges absolut hetaste nöjesprofiler. Förutom tv-personlighet, i den egna serien Wahlgrens värld, så är hon även entreprenör samt en av landets största influencer – med över en miljon följare på Instagram.

För ett par år sedan prisades Bianca på tv-galan Kristallen i kategorierna Årets program och Årets tv-personlighet. Sedan ett antal år tillbaka är Bianca även en av jurymedlemmarna i tv-programmet Talang.

Och som det inte vore nog har tv-profilen även sin egna youtube-kanal – där följarna får hänga med i såväl jobbsammanhang som lite mer festliga tillställningar. Där delar Bianca Ingrosso även med sig av kärlekslivet med Phillipe Cohen.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens av och på-relation

Tidigare i höst berättade Bianca Ingrosso om känslorna över att paret gjort slut – återigen. Men även denna gång hittade paret tillbaka till varandra igen, och i en frågestund influencern hade med sina följare berättade hon om anledningen.

– Man vill inte att det ska ta slut och man vill bara att det ska vara bra, och då vill man ju också tillbaka. Man har ju en sån person i livet. Jag och Phillipe har en enorm dragningskraft till varandra. Men det har inte varit lätt kan jag säga.

För en kort tid sedan lade Bianca Ingrosso upp en vlogg på sin youtube-kanal som förbryllade många följare. I videon ses hon kyssa en okänd kille. När Hänt frågade vem denna kille var svarade hon:

– Det är en av mina bästa killkompisar som är gay.

Bianca Ingrosso om kärlekslivet under pauserna från Phillipe Cohen

I Biancas senaste vlogg svarar hon på gamla frågor som blivit liggande i telefonen, och som hon inte har hunnit svara på tidigare.

En av frågorna lyder: ”Att du börjat bli ihop med en annan kille någon gång när du och Phillipe har gjort slut?”, varpå Bianca Ingrosso svarar:

– Nej, det har jag inte, säger hon och fortsätter:

– Jag har träffat andra, och varit på dejt och så, men aldrig varit nära att bli ihop. Jag har bara haft känslor för Phillipe.

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf har förlovat sig med Louie Marti – ska gifta sig

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT/Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN