Bianca Ingrosso blir gudmor till Melina och Jacob Criborns andra barn

Bianca Ingrosso blir godmor

Benjamin Ingrosso är gudfar till Melina och Jacob Criborns första barn, dottern Cleo.
Nu väntar makarna bebis nummer två – och den här gången är det Bianca Ingrosso som får frågan om att axla den ärofyllda rollen som gudförälder.
– Det här är ju så fint att jag dör, säger Bianca.

De senaste åren har Jacob ”Nause” Criborn, 31, och Melina Criborn, 31, blivit allt mer kända för svenska folket. Jacob är en framgångsrik DJ och slog igenom rejält år 2011 med singeln Made of.

Känner man inte igen Jacob för hans musik, kanske man känner igen honom från Benjamin Ingrossos, 23, Instagram-konto. Han och Melina är nämligen nära vänner till hela Wahlgren/Ingrosso-familjen.

Allt började med att Melina Criborn och Oliver Ingrosso, 31, blev bästa vänner när de var 13 år gamla. Sedan dess har Melina lärt känna både hans syskon och föräldrar väl – och idag är det alltså främst Benjamin de umgås med.

Julia Bergman bryter tystnaden – därför försvann hon

Melina Criborn om att sova ihop med Benjamin Ingrosso

Något som inte har undgått många Ingrosso-fans är att Benjamin har bott hos Melina och Jacob under en längre tid. Även efter det att Benjamin flyttade till sin egna lägenhet har han sovit hos sina vänner flera dagar i veckan.

Följarna har genom åren ifrågasatt Benjamins relation till makarna Criborn. De har då ansett att det är anmärkningsvärt att en vuxen person sover i samma säng som ett gift par. Jacob och Melia verkar dock trivas bra med att ha det så.

– Han älskar att bo hos oss och vi älskar att bo med honom. Vi trivs väldigt bra i varandras sällskap, sa Melina Criborn när hon gästade Martin Björks Youtube-serie Intimt med Björken nyligen.

Benjamin Ingrosso är gudfar till Melina och Jacobs dotter Cleo

Jacob och Melina har inte bara blivit äkta makar de senaste åren, de har även blivit föräldrar. I augusti 2020 fick de sitt första barn, dottern Cleo. Benjamin Ingrosso fick då den stora äran att bli Cleos gudfar – och lyckan var total.

”Min bästa vän med sin nyfödda dotter, även min guddotter”, skrev Benjamin till en bild på sin guddotter och Melina Criborn.

Men varför blev egentligen inte Bianca Ingrosso gudmor till den lilla flickan? När Melina gästade podden Bathina - en podcast svarade hon på just denna fråga.

– Den frågan får jag dagligen. ”Varför blev inte Bianca gudmor?”. Man bara, ”jo för att jag kanske har andra vänner också?” Nu blev det bara så, sa hon då.

Breaking
Så mycket kostade Zlatan och Helenas lyxhus

Bianca Ingrosso blir gudmor

I veckan avslöjade Jacob och Melina Criborn den glada nyheten att de väntar barn igen. Cleo ska alltså bli storasyster!

Och det är inte bara Cleo som får en viktig roll i bebisens liv. Den här gången har Bianca Ingrosso nämligen fått äran att bli godmor. Det råder ingen tvekan om att Bianca är glad över att ha fått frågan.

”Gråter”, skriver hon på Instagram om sina vänners gravidlycka.

På Instagram har mamma Pernilla Wahlgren filmat stunden då Bianca fick den stora frågan.

– Åh herregud, tack. Men det här är ju så fint att jag dör, säger Bianca Ingrosso.

LÄS OCKSÅ: Melina Criborn om sprickan i relationen med Oliver Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Melina Criborn öppnar upp om kampen med dottern Cleo

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, discovery+

SENASTE NYTT!