Därför blev inte Bianca Ingrosso gudmor till Melinas dotter – avslöjar reaktionen

Bianca Ingrosso & Melina Criborn

När Melina Criborn och Jacob Criborn fick barn var det många som väntade sig att Bianca Ingrosso skulle bli gudmor.
Nu berättar Melina varför hon inte valde Bianca.

Tre härliga citat från Bianca Ingrosso
Slå på ljud

Det var i augusti som Melina Criborn och dj:n Jacob "Nause" Criborn blev föräldrar till dottern Cleo. Lyckan var total och inte minst hos den nära vännen Benjamin Ingrosso. När dottern hade födds la han nämligen upp en bild på henne och avslöjade samtidigt att han fått den stora äran att bli gudfar.

”Min bästa vän med sin nyfödda dotter, även min guddotter”, skrev han då till en bild på Cleo och Melina.

Då Melina även är väldigt nära vän med Benjamins syster Bianca Ingrosso var det många som väntade sig att hon även skulle bli gudmor, men istället blev det Melinas andra vän Johanna. I Bathina - en podcast berättar Melina nu varför hon inte valde Bianca som gudmor.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför blev inte Bianca Ingrosso gudmor till Melina Criborns dotter

Det är Bathina Philipson som tar upp frågan, och av Melinas reaktion att döma verkar det inte vara första gången hon får den.

– Den frågan får jag dagligen. "Varför blev inte Bianca gudmor?". Man bara, jo för att jag kanske har andra vänner också? Nu blev det bara så, svarar hon.

Bathina frågar då om Bianca blev ledsen av det beslutet, varpå Melina säger:

– Nej, Johanna är min bästa bästa vän i livet och vi har liksom känt varandra sen vi var sju år. Och Bianca har ju också sin plats. Det är som hon själv säger, att hon är ju moster ändå.

Men om Melina däremot hade valt Bathina som gudmor till sitt nästa barn hade hennes reaktion varit annorlunda.

– ”VA?!”, hade hon sagt. Bianca tycker ju att det är så konstigt att jag har andra. Hon är en väldigt social person, men då träffas hon gärna i grupp. Om jag skulle säga att du och jag skulle ta en fika imorgon skulle hon ju tycka vi var sjuka i huvudet. "Ni är sjuka i huvudet. Man gör inte så. Vad har ni att prata om?!", berättar Melina och skrattar.

Melina angående fler barn i framtiden

Men trots att det bara gått några månader sedan paret fick sin första dotter verkar tankar på fler barn redan finnas hos Melina. När hon får frågan om fler barn är aktuellt säger hon att det absolut är det, och att det dessutom sker inom en snar framtid om de båda får bestämma.

– Gud ja. Mellan mig och min bror är det bara ett och ett halv år och exakt samma mellan Jacob och hans bror. Så om man kan och allt funkar så tänker nog vi att vi vill ha våra barn rätt så tajta. Jag tänker att det är lika bra att köra på när man ändå är på g, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Melina Criborns oro för Bianca Ingrosso – efter kampen mot ätstörningen

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens oväntade ordval under Musikhjälpen 2020

FRÅN FÖRSTASIDAN