Bianca Ingrossos vill starta podcast med Lovisa Worge

Bianca Ingrossos vill starta podcast med Lovisa Worge

Bianca Ingrosso sa att hon la ned podcasten med Alice Stenlöf på grund av tid och för att rädda deras vänskap.
Men nu verkar hon sugen på att starta något med sin vän Lovisa Worge istället.
– Jag tror vi hade varit en skön podd-duo, säger hon på Youtube.
Fem kändisar som är veganer
Slå på ljud

Podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B var Sveriges största kommersiella podcast, med omkring 200 000 unika lyssnare varje vecka, enligt mätningar på Poddindex.

Duon sågs jämt ihop och Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf fyllde även Globen när de gjorde om podcasten till liveföreställningen Alice & Biancas showcast, som också streamas på Dplay.

Men efter showcasten sågs knappt Alice och Bianca ihop mer. De var ett tag som följarna till och med blev säkra på att kontakten sagts upp – men enligt dem båda ska de fortfarande vara goda vänner men inte ha tid att umgås.

I deras sista avsnittet sa de att de lägger ned podcasten för att rädda deras vänskap – samt få mer tid till annat i livet.

– Vi känner bara att... Alltså för det första, vår vänskap och våra liv är mer viktiga än podden, säger Bianca i avsnittet.

Alice Stenlöf håller med och fortsätter:

– Att kunna hänga förutsättningslöst, att inte bara ha tid att ses på möten eller stressade i studion. Vi har ett nytt kapitel som vi vill testa på också. Det finns saker som vi behöver göra för att utveckla oss själva på varsina håll, säger hon.

Biancas plan med Lovisa Worge

Men Bianca verkar inte se podcast-karriären som helt ute än. I sin senaste vlogg sitter hon med sin vän Lovisa Worge och säger att de är sugna på att starta en podcast ihop.

– Jag presenterade en plan för Lovis. Vi har länge pratat om att starta en podd ihop för att vi är bra på att snacka. Vi analyserar mycket varje dag. Jag tror vi hade varit en skön podd-duo.

Lovisa håller med men säger att de har lite tid.

– Vi har inte tid, men sen kan man skapa det också.

Men sen ändrar sig Bianca och presenterar en ny idé.

– Jag vill inte va på den plattformen just nu. Jag tror de är lite mycket med mig just nu överallt.

– Men annars tänker jag om man kan ta mig och Lovisa en gång i månaden på Youtube. Där man pratar om de ämnen vi hade velat ta upp i en podd. Typ ”den här veckan pratar vi om sex, eller hur man bjuder ut någon”. Jag vill i alla fall prata med dom, jag vill få deras respons, säger hon och pekar på kameran då hon syftar på sina följare.

LÄS OCKSÅ: Newkid i tårar i Så mycket bättre – efter samtalet med mamman

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Benjamin Ingrosso och Silvana Imams relation

FRÅN FÖRSTASIDAN