Carola Häggkvist avstängd från Tinder

Carola Häggkvist laddade ner Tinder och blev avstängd inom 24 timmar.
Nu berättar hon om frustationen.
”Jag blev paff”,
skriver hon.

Det var i november 2019 som det hela avslöjades – Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist hade valt att gå skilda vägar efter fem hela år tillsammans.

Schlagerartisten berättade sen att hon och Jimmy Källqvist inte hade varit ett par på många månader innan det hela kom ut i kvällstidningarna.

”J & jag har inte varit ett par sedan i början av det här året-19. Så för oss är det lite ’old news’ för oss”, skrev hon på Instagram då.

Sedan dess har Carola, vad vi vet, varit singel. Hon har även ett flertal gånger sagt att hon trivs ensam. Men nu verkar hon vara sugen på att hitta någon ny – då hon laddat ner Tinder.

Men artistens svajpande fick ett abrupt slut. Inom ett dygn hade Tinder stängt ner hennes konto. Carola misstänker att hennes nya profil misstagits för ett fejkkonto.

”Första gången ever jag gått in här. Livet som kändis.. inte alltid fördelar .. då folk ( el kanske tinder själva ) tror man är ett fejk konto.”

”Jag blev så paff när meddelandet kom och kände mig riktigt avstyrd och avstängd utan någon som helst förklaring. Ganska otrevlig känsla ändå! Vad har hänt och vad har jag gjort för fel tänkte jag?”, skriver artisten på Instagram.

Carola Häggkvist.

Började chatta med olika män

Hon skriver vidare att hon hann skriva med några män, men att några av dem frågade varför hon inte svarade. Artisten tror därför att Tinder redan då hade stängt ner hennes konto.

”Jag som tog av min tid hela fredagkväll och nästan hela lördagen och kände mig upplivad över att det faktiskt kanske finns några bra ’guldfiskar’ där ute ändå”, skriver Carola Häggkvist.

LÄS MER: Josephine Qvist vill bli Sveriges Bachelorette

Hon skriver vidare vad det är hon ville göra om hon hade bestämt träff med en man från Tinder.

”Dock med stor integritet och inga snabba middagar här inte . Det blir en kort & god kaffe till att börja med isåfall. Det blev många likes på den korta tid min bild låg uppe. Bilden från min ’Late night consert’ ( utan text till att börja med ) men sen lade jag till orden: ’Sångfågel med tryck under vingarna’ .. hi hi Tyckte det var passande. ”

Ska fortsätta med nätdejting

Trots att artisten blev avstängd verkar hon se positivt på att testa att använda en annan dejtingsida. Hon skriver att det såklart vore roligt att träffa någon spontant i verkligheten – men att hon nu ska satsa på nätdejting för att hon kan och vill. Enligt Carola handlar det bara om att sålla – så man hittar de bästa.

”En vän och jag satt och loggade in mig äntligen där på fredags kvällen och jag var förväntansfull.. Men det var ju som att leta efter en nål i en höstack. Gulp! Men också ärliga rara människor som finns där. Och några stjärnor”.

LÄS OCKSÅ: Newkid i tårar i Så mycket bättre – efter samtalet med mamman

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Benjamin Ingrosso och Silvana Imams relation