BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så mycket kostade Zlatan Ibrahimovic och Helena Segers villa i Åre

03 dec, 2021 
Zlatan och Helena hus i åre
Zlatan Ibrahimovic och kärleken Helena Seger har sålt sitt lyxiga boende i Åre.
Och det var ingen dålig peng de fick för den pampiga stugan.
Se miljonbeloppet här!
Annons
Zlatans kaxiga svar om sin ålderBrand logo
Zlatans kaxiga svar om sin ålder

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit ett par länge, tillsammans har de även två söner. Maximilian, född 2006 och Vincent, född 2008.

Paret är dock mycket förtegna om sitt privatliv, men har behållt en stadig relation genom alla år, något Zlatan uttryckt till flera internationella medier. Även om de inte bor tillsammans, då Helena bor i Stockholm med barnen så håller de kärleken vid liv. De har inte heller bara ett boende i Sverige, de har haft ett hus i Åre som låg ute till försäljning. Och nu har den pampiga fjällstugan sålts och det var ingen dålig summa! Se miljonbeloppet här.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Segers stuga i Åre – se bilderna

Hänt har tidigare rapporterat om att Zlatan och Helena beslutat sig för att sälja den lyxiga stugan i Åre. Fjällvillan ligger högst upp på Copperhill i Åre och Zlatan och Helena byggde huset efter sina egna önskemål. Huset är 304 kvadratmeter stort och har tre våningsplan med stora panoramafönster. Eftersom huset ligger på höjden är utsikten spektakulär och sträcker sig högt över bergtopparna.

Annons

Det var år 2013 som fotbollsstjärnan ansökte om bygglov i Åre kommun för att få bygga sin drömvilla vid Copperhill Mountain.

Zlatan och familjen har tillbringat mycket tid i såväl stugan som skidbackarna. Copperhill ligger dessutom mitt i en backe och därav är huset ett så kallat ”ski-in-ski-out”-boende.

Nedan syns bilder på boendet, som nu är sålt för ett skyhögt miljonbelopp.

Zlatan hus i Åre
Zlatan och Helenas hus som nu har sålts.
sovrummet i villan
Ett av sovrummen med spektakulär utsikt.

Så mycket kostade Zlatan och Helenas villa i Åre

Huset låg ute till försäljning för 30 miljoner kronor. Och det tog bara åtta dagar innan försäljningen gick i hamn. Även slutpriset landade på 30 miljoner kronor, skriver Aftonbladet.

Annons

– Alla hann inte komma och titta för de fick ett bud som de accepterade och då stängde vi på det ganska omgående, säger mäklaren Cecilia Edfeldt Jigstedt till ÖP.

– Det blev begärt pris och det var säljarna nöjda med från start. De accepterade det.

Parterna hade mötts upp i Stockholm för att slutföra försäljningen och båda var nöjda.

– Både köpare och säljare verkade jättenöjda, säger Jigstedt.

FOTO: XPOSUREPHOTOS.COM, Patrik Österberg/TT

Annons