Melina Criborn öppnar upp om kampen med dottern Cleo

För drygt en månad sedan fick Melina Criborn och Jacob ”Nause” Criborn deras första barn.
I en YouTube-video öppnar föräldrarna nu upp om den jobba kampen med dottern.
– Känner oro, berättar pappan.
Slå på ljud

Den 14 augusti kom Melina Criborn och Jacob Criborns dotter Cleo till världen. Allting gick bra och det visade sig bli en snabb förlossning då den bara tog tre timmar. Lyckan var total och paret har sedan dess flitigt delat med sig av uppdateringar gällande sitt nya liv som småbarnsföräldrar, och hennes följare följer hennes uppdateringar slaviskt. Även parets nära vän Benjamin Ingrosso har uttryckt sin stora lycka över den lilla flickan som även är hans guddotter.

Melina har även varit öppen med att tiden efter förlossningen inte har varit helt enkel, och på hennes Youtube-kanal har hon berättat om den ständiga oron och rädslan över att inte göra rätt. Men nu verkar oron ha lagt sig hos Melina och istället kommit upp hos Jacob. I deras senaste video öppnar han upp om den senaste tiden och hans stora kamp med dottern.

”Känner mig otillräcklig”

Melina berättar att hon äntligen börjar bli mer stadig och lugn i rollen som mamma, men att Jacob har börjat kämpa med känslor av att inte känna sig tillräcklig. När hon börjar berätta om Jacobs kamp inflikar han tillsist in och berättar med egna ord om problemet:

– Jag kan inte ge henne mat. Det är bara du som kan. Visst vi kan ge flaska och sådär, men vi vill att hon ska kunna amma naturligt och sådär. Jag känner att det inte spelar någon roll hur mycket jag gosar med henne, går runt med henne och hittar på saker när hon skriker. Oavsett så vet jag att det i slutändan ändå är tutten hon vill ha. Och jag har väl känt den här veckan att det har blivit lite mer for real, att jag måste kunna ta hand om henne och så kan jag inte göra det till fullo.

Melina inflikar.

– För du kan ju känna att det är lite jobbigt att om hon gråter och sådär så vet du att den enda som kan trösta henne är jag. Och egentligen om vi ska vara helt ärliga så är det ju inte jag, utan det är ju min tutte.

Men medan Jacob kämpar med känslan av att inte kunna tillfredsställa sin dotters alla behov, kämpar Melina med att veta att dottern är så beroende av henne.

– Det här får man ju knappt säga, men jag kan tycka att det har varit lite jobbigt att hon är så extremt beroende av mig, erkänner hon.

Till slut konstaterar paret att de båda kämpar med sina personliga saker, men att det är viktigt att de kan finna stöd hos varandra på vägen.

– Jag känner oro för att jag inte kan fullfölja henne och du att du måste göra det. Det är väldigt viktigt att vi kan spurta varandra i det, säger Jacob tillsist.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos svåra kamp – efter splittringen med Melina Criborn

LÄS OCKSÅ: Melina Criborns oro under resan med Benjamin Ingrosso

FOTO: Youtube, TT

SENASTE NYTT!