Bianca Ingrosso avslöjar återföreningen med Lovisa Worge

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso
Sedan Bianca Ingrosso avslöjade att Lovisa Worge ska sluta som hennes assistent har duon inte synts ihop.
Nu avslöjar Bianca att de äntligen ska återförenas.
Annons

För två år sedan bestämde sig influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 25, för att skaffa en assistent. Eftersom hon både jobbar med sociala medier, realityserien Wahlgrens värd samt sitt egna sminkvarumärke Caia Cosmetics kände hon att arbetsbördan blev för stor för en person att hantera.

Annons

Efter att ha gått igenom hundratals ansökningar blev det till slut Lovisa Worge, 23, som fick ta sig an rollen som Biancas assistent. Till en början var Lovisa och Bianca endast kollegor och umgicks inte privat, men med tiden har de kommit att bli varandras bästa vän. Det senaste året har Lovisa och Bianca umgåtts nästintill dagligen.

Bianca och Lovisa Worges relation

Bianca Ingrosso har tidigare haft svårt att öppna upp sig för vänner och prata om känslor med människor i sin närhet. Men sedan Lovisa kom in i bilden har det blivit ändring på det.

Annons

– Hon har fått mig att känna att man kan ringa utan att du känner att du är i vägen, eller ett problem, eller är jobbig, förklarade Bianca i en video på sin Youtube-kanal.

Sedan i vintras har Bianca varit på jakt efter en andra assistent, som kan avlasta Lovisa. Trots att de har fått in tusentals ansökningar har detta ännu inte blivit av.

– Vi har helt glömt bort det, förklarade Bianca i januari.

Därför splittras Bianca och Lovisa

Istället för att anställa en andra assistent försvinner nu Bianca Ingrossos enda. Lovisa ska nämligen sluta och istället gå över till att jobba med Caia Cosmetics, vilket Bianca avslöjade i juli.

Annons

– Hon är alldeles för duktig för att vara en assistent. Alla företag vill ju typ ta in henne för att hon är så jävla grym på det hon gör, sa hon i podcasten Måndagsvibe.

Lovisa och Bianca kommer alltså att fortsätta jobba ihop, men inte lika tätt som tidigare. Trots detta verkar det som att deras vänskapsrelation rullar på som vanligt och i sociala medier skickar de ofta kärleksfulla hälsningar till varandra.

Bianca Ingrosso om återföreningen

Sedan ett par dagar tillbaka befinner sig Bianca Ingrosso i Palma där hon hälsar på sin pappa. Lovisa Worge har varit på semester de senaste veckorna och därför har duon inte setts sedan nyheten om splittringen blev känd.

I en ny video på sin Youtube-kanal avslöjar Bianca att hon och Lovisa nu äntligen ska återförenas. Lovisa ska nämligen komma ner till Spanien tillsammans med Alice Stenlöfs, 24, assistent, Lucas Feola, 23.

Annons

– Nu verkar det som att Lovisa och Lucas kommer hit på måndag. Och jag har hyrt en båt, säger Bianca Ingrosso.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…