TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Lovisa Worges ord till Bianca Ingrosso efter splittringen

25 jul, 2020 
Lovisa Worge och Bianca Ingrosso
I veckan berättade Bianca Ingrosso att Lovisa Worge ska sluta som hennes assistent och istället börja jobba för Caia Cosmetics.
Sedan dess har det varit tyst från Lovisas håll – fram till nu.
Annons
Allt om Bianca IngrossoBrand logo
Allt om Bianca Ingrosso

Influencern och entreprenören Bianca Ingrossos, 25, vardag är rejält hektiskt. Hennes jobb består delvis av att uppdatera sina sociala medier-kanaler, spela in familjens realityserie Wahlgrens värld samt driva sitt egna sminkvarumärke Caia Cosmetics.

För strax över två år sedan bestämde sig Bianca för att anställa en assistent. Efter att ha gått igenom tusentals ansökningar blev det till slut Lovisa Worge, 23, som knep platsen. Med tiden har Lovisa och Bianca blivit mycket mer än kollegor – idag är de även varandras bästa vän.

Det dröjde dock hela sju månader innan Bianca Ingrosso och Lovisa Worge började umgås privat. Idag är de nästintill oskiljaktiga.

Bianca om relationen med Lovisa

Bianca har varit öppen med att hon inte har haft det lätt med vänner genom åren. Relationen med Lovisa är därför väldigt speciell och viktig för henne.

– Lovisa är nog en kompis som jag liksom aldrig riktigt har haft förut, har Bianca tidigare sagt i en video på sin Youtube-kanal.

Annons

Tidigare har Bianca haft svårt att visa sig sårbar för vänner men med Lovia är det annorlunda.

– Hon har absolut förändrat mig, till det bättre. Hon har fått mig att våga ringa en kompis om jag vill prata ut eller mår dåligt, sa Bianca i videon.

Därför slutar Lovisa Worge

När Bianca Ingrosso gästade podcasten Måndagsvibe med Lovisa ”Lojsan” Wallin och Hanna ”Hannalicious” Friberg tidigare i veckan avslöjade hon att Lovisa Worge ska sluta, för att istället gå över till att jobba med Biancas sminkvarumärke Caia.

– Hon är alldeles för duktig för att vara en assistent. Alla företag vill ju typ ta in henne för att hon är så jävla grym på det hon gör, sa Bianca om beslutet.

Den nya tjänsten på Caia innebär att Bianca och Lovisa kommer att fortsätta jobba med varandra, men inte lika tätt som tidigare.

Lovisas ord till Bianca Ingrosso

Beskedet kom samtidigt som Lovisa är på semester. Bianca har tidigare förklarat att hon inte är tillbaka förrän i augusti. På Lovisa Worges Instagram-konto kan man se att hon har varit runt på olika platser i landet och njutit till fullo av ledigheten.

Efter att Bianca Ingrosso avslöjade att assistenten ska sluta har Lovisa själv inte kommenterat beslutet. Hon har däremot lämnat stöttande hälsningar till sin bästa vän i kommentarsfältet till ett inlägg där Bianca berättar om glädjen över att hon har gjort en miljonaffär med Caia Cosmetics.

”Älskar er alla”, skriver Lovisa Worge i en kommentar till inlägget och tillägger sedan:

”Grattis Caia!!!!!”.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Youtube

Annons