Bianca Ingrosso om förändringen i relationen med Lovisa Worge

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge

Bianca Ingrosso och kollegan Lovisa Worge är bästa vänner. Men så har det inte alltid varit. Nu berättar Bianca om den stora förändringen i relationen.
– Vi hade ingen kontakt, säger Bianca.

Bianca Ingrosso, 25, har många bollar i luften. Hon jobbar som influencer, syns i egna tv-serien Wahlgrens, värld, som en av jurymedlemmarna i TV4:s Talang och driver egna skönhetsmärket Caia Cosmetics. För mer än två år sedan insåg hon att hon behöver en assistent som hjälper henne i vardagen.

Hon fick in tusentals ansökningar efter att hon sökt en assistent, och den som knep platsen var Lovisa Worge från Norrköping. I Wahlgrens värld kunde vi se det första mötet mellan Bianca och Lovisa, på ett café i närheten av där Bianca bodde då. Som många andra första möten var det en aning stelt, men idag är Bianca Ingrosso och Lovisa Worge inte bara kollegor, utan också bästa vänner.

Bianca om förändringen med Lovisa

I veckan gästade Bianca Ingrosso podcasten Måndagsvibe med Lovisa Wallin och Hanna Friberg, och väl där kommer vänskapen med Lovisa Worge på tal.

Bianca Ingrosso har flera gånger varit öppen och ärlig med att hon inte har så många nära vänner, och att hon tycker att det kan vara svårt med just vänner. Vänskapen med Lovisa beskriver hon som naturlig.

Men så har det inte alltid varit. Det tog ett bra tag innan de klickade som vänner.

– Hon jobbade för mig i kanske sju månader innan vi ens började hänga. Det var länge, berättar Bianca om vänskapen med Lovisa, förklarar Bianca i podcasten.

Till en början var de inget annat än kollegor.

– Det var bara jobb, vi pratade ingenting privat. Efter jobbet, hon gick hem och jag gick hem. Vi hade ingen kontakt. Sen var det någon kväll som jag frågade om hon inte skulle följa med oss och hänga. Då var hon med i två timmar för att hon inte ville verka för på, och sen skedde det bara jättenaturligt, berättar hon vidare.

Lovisa Worges nya tjänst

Hon förklarar att jobbet aldrig blivit lidande på grund av deras starka vänskap. Men trots det så kommer Lovisa snart att sluta i sin roll som assistent åt Bianca.

– Hon är alldeles för duktig för att vara en assistent. Alla företag vill ju typ ta in henne för att hon är så jävla grym på det hon gör, säger Bianca i podcasten.

Men de kommer inte att slippa varandra helt på jobbfronten. Lovisa Worge ska nu istället börja jobba för Biancas skönhetsmärke Caia Cosmetics.

FOTO: TT, Instagram