Bianca Ingrossos ord om nya assistenten – efter kritiken

Bianca Ingrosso och assistenten Lovisa Worge

Det var med stormsteg som Bianca Ingrosso blev en av Sveriges största superstjärnor.
För att hinna med livet så anställde Bianca assistenten Lovisa Worge, som nu två år senare vill ha en egen assistent.
Nu berättar Bianca i sin senaste Youtube-video om sina nyårslöften, där den nya assistenten har en stor del i en viktig punkt.
– Vi vet vad vi behöver för att jobba bra, säger Bianca i sin video.

Influencern Bianca Ingrosso, 25, har synts till lite överallt den senaste tiden. Hon bloggar, poddar och driver en Youtube-kanal snabbt blivit riktigt populär. Vid sidan av är hon även en stark karaktär i succéprogrammet Wahlgrens värld, och jurymedlem i TV4:s Talang.

Eftersom Bianca även har ett stort intresse för smink så grundade hon tillslut ett eget sminkmärke CAIA Cosmetics 2018, som direkt från start sålde slut direkt.

Ja, framgången har ju inte direkt gått obemärkt förbi och för att hinna med allt anställde Bianca en assistent i början av 2019, Lovisa Worge, 23.

Assistera assistenten

Efter nästan ett år med Lovisa vid sin sida ser det kanske inte riktigt ut som Bianca tänkte sig, nämligen söker hon nu en ny assistent. Orsaken? Lovisa har nu lika mycket att göra som Bianca, så hon hinner inte assistera.

I höstas stod det alltså klart att assistenten söker en assistent, men efter det hände det inte så mycket mer.

I en Youtube-video från december berättar Bianca och Lovisa hur lite tid de ägnat sig åt rekryteringen, och att de måste skärpa sig.

– Det går skit, säger Lovisa i videon.

Tillslut kom tjejerna överens om att de skulle återuppta rekryteringen efter årsskiftet.

”Jag skiter i vad ni säger”

I Biancas nya Youtube-video går hon igenom sina mål och nyårslöften inför år 2020. Och det är inte lite som influencern lovar alla och sig själv. Listan innehåller bland annat att hon ska hänga med mer familjen, gå fler långa promenader och spela mer spel. Punkt sju däremot, är inget nytt, men väldigt viktigt.

– Sju, jag och Lovia ska skaffa oss en till assistent. Vi har helt glömt bort det. Vi fick in flera tusen ansökningar. Jag tror att det var över femtusen ansökningar, och det bara fortsätter att ticka, säger Bianca i sin Youtube-video och fortsätter:

– Vi kommer göra det på nytt och vi kommer ha slutdatum, när man kan sluta söka in. Och sen kommer vi anställa en och jag skiter i vad ni säger, ni får tycka vad ni vill.

Hon säger även att hon och Lovisa vet och känner Bianca Ingrosso AB.

– Vi vet vad vi behöver för att jobba bra och för att vi ska må bra också på jobbet. Så det är det, avslutar hon i bestämt i Youtube-videon.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Björn Lindahl/TT