Därför söker Bianca Ingrosso en ny assistent

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge

Superinfluencern Bianca Ingrosso blev snabbt en stjärna och märkte att det inte riktigt gick att sköta karriären på två ben.
I januari förra året anställdes assistenten Lovisa Worge, i hopp om att avlasta Bianca från en hel del arbete och göra vardagen lättare.
Men nu söker Bianca en ny assistent och i hennes senaste Youtube-video kan man förstå varför det behövs.

Influencern och Wahlgrens värld-profilen Bianca Ingrossos, 24, framgång har inte direkt gått obemärkt förbi. Vi har bland annat sett henne i succéprogrammet Wahlgrens världTalang på Tv4 och Let’s Dance 2016. Förutom att blogga, podda och driva sin populära Youtube-kanal är hon även mycket intresserad av smink, så intresserad att hon själv grundade sminkmärket CAIA Cosmetics 2018, som säljs i hiskeliga mängder.

Men för att kunna hålla allt i rull och inte själv gå i tusen bitar så anställde Bianca en assistent, Lovisa Worge, 22, i början av 2019. Men efter att nästan ett år snart har gått, verkar inte Bianca så avlastad som hon kanske tidigare hoppats på.

Assistenten behöver en assistent

Nu söker nämligen influencern en ny assistent. Då kan man ju undra om Lovisa ska sluta? Inte riktigt. Det visar sig att Lovisa nu har lika mycket att göra som Bianca, så det är alltså assistenten som behöver en assistent.

I en ny video på Biancas Youtube-kanal så framgår det mer än väl varför en ny assistent efterfrågas.

I videon sitter Bianca och Lovisa i bilen påväg till ett möte. De är 40 minuter sena och skäms otroligt. Under färden diskuteras Biancas dåliga humör, som smittat av sig på Lovisa under dagen.

– Kan inte du förstå att jag bara är stressad?, frågar Bianca.

– Jag fattar ju det, du blir ju på dåligt humör när du är stressad och det smittar av sig på mig väldigt lätt, svarar Lovisa.

– Jo, men du har ju lika stressigt liv som jag har, menar Bianca.

Assistenttjänsten eftersöks på grund av att Lovisa, som egentligen ska vara den avlastande assistenten, nu har lika mycket på sitt bord som Bianca.

“Det går skit”

Men det verkar inte gå super för tjejerna i rekryteringsprocessen.

– Det går skit, säger Lovisa i videon.

– Ja, hur många ansökningar har vi fått?, frågar Bianca.

De berättar att de fått in cirka 3 000 ansökningar men inte haft tiden att kolla igenom dem, vilket oroar dem att de som sökt kanske redan fått andra jobb.

Efter många om och men bestämde sig tjejerna att ta tag i rekryteringen efter nyår.

– Sen blir någon lycklig människa anställd i mitt, Lovisas och Vanessas team, avslutar Bianca.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/TT, Johan Jeppsson/TT