ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bachelorette-Jesper avslöjar nya relationen –med Paradise hotel-profilen

27 feb, 2022 
Julia Franzén och Jesper Guldbrandsen
Trots att han fick den sista rosen blev det aldrig någon relation med Julia Franzén.
I en intervju med Hänt berättar nu Jesper Guldbrandsen om hur kärlekslivet er ut idag, tankarna kring Julias och Bingo Rimér – samt lyckan med Paradise hotel-Jennifer.
– Vi hänger väldigt mycket, säger Jesper.
Annons
Julia Franzén avslöjande om kravlistan för sin assistent – stämmer inteBrand logo
Julia Franzén avslöjande om kravlistan för sin assistent – stämmer inte

Bachelorette Sverige 2021 fick TV4-tittarna följa Julia Franzéns jakt på kärlek. När den sista dejten var avklarad och en sista ros skulle delas ut var det Jesper Guldbrandsen som visade sig fångat Julias hjärta.

Kärleken varade däremot inte allt för länge utan när inspelningarna var över visade sig duon slutat ses. Det kom att bli en trasslig historia när Julia sedan avslöjade att hon börjat träffa Felix Almsved istället. Felix var nämligen också en av deltagarna i programmet och tog sig hela vägen till den sista rosceremonin men lämnades då av Julia som valde att ge Jesper den sista rosen. Men det blev varken Jesper eller Felix som tillslut inledde en relation med Julia – idag är hon nämligen tillsammans med Bingo Rimér.

Annons

Jesper Guldbrandsens kärleksliv efter Bachelorette

När Hänt når Jesper – månader efter att sista avsnittet släppts berättar han om hur det ser ut på kärleksfronten för honom idag.

– Jag dejtar väl lite. Det är väl lite olika, ingen fast än. Vi får väl se hur det blir men ingen som har fångat mig helt och hållet än iallafall, säger Jesper till Hänt.

Någon som däremot fångat Jespers intresse är Paradise hotel-profilen Jennifer Walter, som tidigare var tillsammans med Joshua Andersson. Ihop med Bachelorette-deltagaren Pontus Bäck har Jennifer och Jesper nämligen bildat en trio.

– Jajemen vi hänger väldigt mycket. Vi är bara vänner, gud den frågan har jag och hon fått hur mycket som helst men vi är väldigt goda vänner och lärde känna varandra i slutet på sommaren/hösten. Samma med Pontus, vi tre har klickat så jäkla bra ihop. Vi är väldigt nära alla tre och har det jättehärligt. Vi kan snacka om allt så det är jättekul, säger Jesper och tillägger:

Annons

– Det är inga känslor iblandat så det är en vänskapsnivå rakt igenom.

Jespers ord om Julias kärlekslycka med Bingo

När Julia kommer på tal gör Jesper det tydligt att duon idag inte har någon kontakt. Och att Julia funnit kärleken i Bingo är inget han hängt med i.

– Jag har ingen koll på varken hennes eller hans liv men det är väl kul för dem. Det är ju kul att hitta kärleken såklart, säger Jesper.

Att Julia och Bingo träffades och hade en romans redan innan Bachelorette är inget som påverkar hur Jesper ser på sin Bachelorette-medverkan.

– Nej jag har inte lagt en tanke på henne, programmet, Bingo eller någonting efter allt var färdigt. Men kul att de hittade varandra igen då, vi får väl se och hoppas att det håller.

Jesper tror inte att han och Julia kommer att återta kontakten trots det äventyr som de gick igenom tillsammans. Detta då de lever helt olika liv.

– Men jag har inget agg heller. Det är bara en person jag träffade ett tag och nu gör jag inte det heller.

FOTO: Duygu Getiren/TT/Robert Jadenfeldt/TV4

Annons