ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Melodifestivalen-profilen ska bli pappa – nu visar han upp lyckan

25 feb, 2022 
Alex och Theoz
Kärleken fullkomligt blomstrar i Melodifestivalen 2022.
Nu avslöjar en av profilerna som gått vidare i tävlingen att han ska bli pappa – för första gången.
Annons
Theodor "Theoz" Haraldsson, 16 om Mello: ”Roligaste jag har gjort”Brand logo
Theodor "Theoz" Haraldsson, 16 om Mello: ”Roligaste jag har gjort”

Melodifestivalen är i full gång och i helgen är det redan dags för den sista deltävlingen. Det har varit app-krångel, felsägningar och röstningskaos men också en hel del skratt och fantastiska framträdanden.

Vi har fått se Sarek återförenas samt Eva Rydberg och Ewa Roos sjunga en internationell version av Rena rama ding dong. Det sker alltså både det ena och det andra under lördagarna i SVT som leds av Oscar Zia, 25.

Stora succén efter debuten i Melodifestivalen

I årets upplaga av tävlingen har även en hel del spännande debutanter dykt upp, som Anders Bagge, 51, Lance Hedman, 21, och Theodor Haraldsson, även kallad Theoz.

Theoz är 16-åringen som debuterade i tävlingen under deltävling ett. Eller faktum är att Theoz medverkade i tävligen redan för ett par år sedan, men då bara på skärm. År 2018 var han nämligen ett huvudnummer i Samir Badran och Viktor Frisks bidrag Shuffla. Han syntes dansa shuffle-dans i bakgrunden när Samir och Viktor sjöng.

Annons

Då Theoz ännu inte är klar med skolan har han fått begära ledighet för att tävla i årets Mello.

– Jag har pratat med rektorn och så, hon tyckte det var ok så jag har ledigt nu, sa då Theoz till Hänt.

Lyckan var total när Theoz och låtskrivar-gänget fick höra att de gått vidare till semifinalen. Och nu avslöjas det att ännu en glädjande nyhet har skett för en av låtskrivarna i Theoz nummer. Som du vill är skriven och producerad av Axel Schylström, Elize Ryd, Jimmy Thörnfeldt, Tim Larsson och Tobias Lundgren.

Mello-aktuella Axel Schylström väntar barn med flickvännen

Axel, 29, som slog igenom när han medverkade i Idol 2015 har själv tidigare tävlat i Melodifestivalen. Och nu väntar ett nytt äventyr då Axel och flickvännen Malin Halvardsson ska bli föräldrar.

Det är på Instagram som Axel avslöjar den stora nyheten. När Hänt når honom berättar han om lyckan över att få bli pappa – och när familjens nya tillskott väntas anlända.

– Det känns jättekul verkligen. Precis i början av juli, skriver Axel i ett meddelande till Hänt.

Axel och Malin träffades när de pluggade på samma universitet. När Hänt pratade med Axel 2017 sa han redan då att en barnlängtan med Malin fanns. Paret ville då vänta ett par år, men nu är tiden kommen. Stort lycka till önskar vi de blivande föräldrarna!

FOTO: Instagram

Annons