LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Axel Schylströms kärlekslycka: "Vill skaffa barn med Malin"

25 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Axel Schylström och hans stora kärlek Malin bor som sambos på halvtid – men har börjat prata om både förlovning och barn.
Annons

Axel Schylström, 24, tävlar i kvällens deltävling av Melodifestivalen med sitt bidrag “När ingen ser”. Och när ingen ser, eller alla ser, så pussar Axel också gärna på sin flickvän sedan ett och ett halvt år tillbaka, Malin Halvardsson.

Paret träffades när de båda pluggade på Linköpings universitet, precis före det att Axel medverkade i “Idol 2015”.

– Vi hamnade i samma klass och fattade tycke för varandra. Nu har vi varit tillsammans i 1,5 år. Det är rekord för mig, jag har inte haft så långa förhållanden före det. Jag har verkligen varit sämst på förhållanden och varit en singelkille. Jag var nog lite badboy förut, säger Axel Schylström till Hänt.

Axel, som bara haft 3-4 månader långa förhållanden förut och behöver mycket tid för sig själv, menar att det känns helt rätt med Malin. Att hon är hans första, stora kärlek.

– Det här är första riktiga kärleken, det kan man säga. Det känns som att hon är “the one”. Man ska inte ens vara ihop med någon om man inte tror att den är det, då känns det bara som att det är en transportsträcka mot någon annan, och det är ingenting för mig, säger han.

Paret bor i dag delvis ihop, men Axel vill inte riktigt kalla sig sambo än.

– Det är svårt att säga om vi bor tillsammans, eftersom jag har lägenhet i både Stockholm och i Norrköping. I Norrköping bor vi med varandra, men i Stockholm bor jag själv, så jag är väl halvtidssambo, säger han och skrattar.

Annons

Men trots att turturduvorna ännu inte är heltidssambos har de redan börjat prata om förlovning. Dessutom vill Axel gärna ha barn med Malin längre in i framtiden.

– Malin tjatar jämt om att förlova sig, men hon säger det lite med glimten i ögat. Just nu ska vi inte göra det, det får vänta. Vi tar en sak i taget, säger han och fortsätter:

– Och jag vill absolut ha barn, men inte än. Jag vet inte hur jag känner om två år eller tio år. Jag vill ha barn, men jag har inte så bråttom. När tiden kommer så vill jag ha barn med Malin.

Se även: Jockibois hälsning till Axel

Videon kunde inte hittas

Se när Axel Schylström blir överraskad av Jockiboi mitt under MellonBrand logo
Se när Axel Schylström blir överraskad av Jockiboi mitt under Mellon

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons