TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför har Paradise hotel-paret Jennifer och Joshua gjort slut

06 jul, 2021 
Mimmi Fouchenette
Jennifer Walter och Joshua Andersson
Jennifer Walter och Joshua Andersson blev ett par efter Paradise hotel 2019.
Nu har de valt att gå skilda vägar och i sociala medier avslöjar de sanningen bakom uppbrottet.
Annons
Smail och Tan by Klara leder Studio Paradise tillsammans – berättar om känslornaBrand logo
Smail och Tan by Klara leder Studio Paradise tillsammans – berättar om känslorna

I Paradise hotel 2019 träffades Joshua Andersson och Jennifer Walter. Under säsongen kunde tittarna se början på en romans mellan deltagarna. Paret bekräftade förhållandet direkt efter att de kommit hem från inspelningarna i Mexiko och sen dess har de hållit ihop, men nu har profilerna meddelat att de har gått skilda vägar.

Joshua Andersson och Jennifer Walter har gjort slut

I veckan meddelade Joshua och Jennifer att de har valt att göra slut. Båda två har skrivit om uppbrottet på Instagram.

”Vi har märkt att vi inte passar ihop som par längre. Inget är otalt mellan oss och inga taggar är utåt. Jag har haft mitt livs bästa stunder med henne och en vänskapsrelation är det som är aktuellt. Du är min bästa vän och jag kommer alltid att finnas för dig för alltid.”, skriver Joshua på sin Instagram story.

På sitt Instagram-konto berättar Jennifer om sina känslor kring uppbrottet.

”Vi är två människor som är väldigt olika och som väldigt gärna velat få detta att funka, men det har helt enkelt inte gått kärleksmässigt”, skriver hon.

Annons

För Hänt berättar Joshua om allt stöd han har fått från sina nära och kära:

”Jag har absolut fått mycket stöd och kärlek från olika håll och kanter, framförallt från nära och kära, men också från följare och det är jag så tacksam över”, skriver han i ett meddelande.

Jennifer berättar att hon också har fått stort stöd av sina följare på Instagram.

”Tack för allt stöd, ser er alla men är inte på rätt plats med energin att svara just nu. Ni är fantastiska och jag uppskattar er kärlek så otroligt.”

Därför gjorde Paradise hotel-paret slut

Anledningen till att paret gjorde slut var för att de kände att de inte passar ihop längre. För Hänt berättar Joshua Andersson att de var för olika helt enkelt och att det inte funkade till slut.

”Främsta anledningen till att vi gjorde slut är att vi insåg att vi är för olika och vill olika saker i livet helt enkelt så det krockade för mycket till slut”, skriver han.

Annons

Han berättar också att de kommer fortsätta hålla kontakten:

”Vi kommer absolut hålla en vänskapsrelation framöver. Förmodligen kommer vi behöva komma på fötter på varsitt håll först men det ska inte vara några problem med att ha någon sorts kontakt efter det.”

Till Aftonbladet skriver Jennifer Walter att det såklart är tråkigt att de inte längre är ett par, men att hon är tacksam över den fina vänskapsrelation de har istället.

”Jag bryr mig om och önskar honom allt gott i livet.”

FOTO: Instagram, Youtube

Annons