TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Sanna Lundells insikt efter Mikael Persbrandts flytt till Danmark

06 jul, 2021 
Sanna Lundell bor just nu ensam med barnen – då Mikael Persbrandt tillfälligt har flyttat till Danmark för att jobba.
Nu skriver Sanna om en ny insikt som nått henne under hennes tid tillsammans med några vänner på Gotland.
”Det slog mig verkligen”, skriver hon på sin blogg.
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Journalisten Sanna Lundell och skådespelaren Mikael Persbrandt har länge varit ett av Sveriges hetaste kändispar. I över 16 år har de varit tillsammans och paret har barnen Igor, Lo och Fox, ihop.

Sedan flera år tillbaka bor de på gården Stora Lundby – med massvis av djur.

– Jag började drömma om det här livet för 23 år sedan, redan innan jag förstod att det ens var möjligt att ha det så här. Jag skolkade, kände hopplöshet och tänkte ”ska livet vara så här tråkigt?”, jag längtade efter frihet. Min absoluta dröm har varit att få leva nära hästar, har Sanna Lundell sagt till MåBra.

Därför bor Mikael Persbrandt i Danmnark

Men just nu är det bara Sanna Lundell och barnen som bor på gården. Mikael är nämligen i Danmark, då han håller på att spela in en serie. Han är aktuell med en roll i miniserien Den osannolika mördaren som handlar om ”Skandiamannen”.

Sanna har tidigare skrivit hur hon saknar Mikael nu när han är borta.

Annons

”Jo, men jag är lite trött. Lite trött på att morsa. Laga mat och städa och ta hand om gnäll och konflikthantera och se till att det finns toapapper och duschtvål och rena gympakläder och skapa mening och mål och aktiviteter som kan tävla mot skärmarna. Vill väl bara att M ska komma hem från Danmark”.

Sanna Lundells insikt om relationen efter Mikael Persbrandts flytt

Nu är Sanna iväg på Gotland med några barndomsvänner. I ett blogginlägg skriver hon hur dom har det och om hennes nya insikt.

”Vi kom till Gotland i Söndags. Tropisk hetta, ljummet hav och det där ljuset som speglar sig i kalkstenen och omsluter en. Healing.

”Vårt andra år i stugan på stenstranden. Jag, Carro och Sofia. Bästisar sen urminnes tider. Nu på den ädla platsen i livet att vi kan kosta på oss några dagar med bara varandra. Utan barn, partners eller fest. Bara ett evigt pågående samtal. Om relationer.”

Sanna Lundell har kommit till en viktig insikt om sina relationer under resan med vännerna.

Annons

”Det slog mig verkligen att det är det jag ”använder” min vänner till. Att förstå mänskligheten. Hur vi reagerar och varför. Hur vi anknyter och relaterar. Hur vi läker och sörjer och skapas och skapar..”

Annons