Benjamin Ingrossos nya flamma – koppling till systern Bianca

Freja, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso ryktas ha börjat dejta Frøya Sofie Winther.
Nu avslöjar den norska influencern sin koppling till Benjamins syster Bianca Ingrosso.
0:26

Efter reklamen: Edward af Silléns pik till Pernilla Wahlgren: ”Inte alltid i tid”

(0:26)

Benjamin Ingrosso, 24, är en av Sveriges mest omtalade artister. Under sin medverkan i Så mycket bättre 2020 hyllades Benjamin till skyarna och tolkningarna han gjorde toppade spellistorna varje gång

Förutom att vara framgångsrik inom musiken så har Benjamin dessutom lett det egna mat- och musikprogrammet Benjamin's som går på TV4. I mars är det dags för en andra säsong av programmet som kom att bli mycket uppskattat av tittarna.

David ersätts – bara veckor innan Let's dance-premiären

Dejtingryktet med norska influencern Frøya

När det gäller Benjamins kärleksliv så har han länge levt som singel. Detta sedan uppbrottet med Linnea Widmark, 2019. Det har tisslats och tasslats en hel del kring Benjamins singelliv då flera kända kvinnliga profiler kopplats ihop med artisten. Men nyligen kunde Hänt avslöja det absolut senaste dejtingryktet – nämligen att det är norska influencern Frøya Sofie Winther som fångat Benjamins intresse.

Flertal källor har uppgett för Hänt att Benjamin och Frøya ska ha spenderat förra helgen tillsammans. Och detta bekräftades av Frøya på Instagram då hon publicerade en bildserie från Stockholm där Benjamin var taggad. Artisten hade dessutom kommenterat ett hjärta under inlägget så någon slags relation verkar duon absolut ha.

Flera av Hänts läsare skickade dessutom in bilder där Benjamin och Frøya syntes ihop under Stockholms-vistelsen.

Klara Hammarström om relationen med Liamoo: ”Jobbigt”

Se klippet här!

Dejtens koppling till Bianca Ingrosso

Oavsett vilken typ av relation som Benjamin och infleuncern har så verkar Frøya fått kontakt med flera av Benjamins vänner och familj. Hon följs nämligen av både syster Bianca Ingrosso, bonussyster Lina Björling och bästa vännen Melina Criborn.

Nu visar det sig att Frøya och Bianca dessutom har ytterligare en koppling till varandra. Frøya la nyligen upp att hon börjat använda produkter från Biancas företag sminkföretag Caia.

”Jag har fått många frågor om deras produkter så jag tänkte att jag delar med mig så här efter att provat dem i en vecka”, skriver Frøya.

Och hon verkar minst sagt nöjd med resultatet.

”Ni ser ju resultatet själva”, fortsätter hon.

FOTO: Instagram/Fredrik Sandberg/TT

SENASTE NYTT!