Jesper Guldbrandsen om matbristen i Bachelorette – rasade i vikt

JESPER GULDBRANDSEN, JULIA FRANZÉN
Exklusivt

I Bachelorette kryllar det av kärlek och romantiska dejter. Men något som det verkar ha varit desto mindre av är mat.
Nu berättar Jesper, som söker kärleken hos Julia, om sitt viktras under Bachelorette.

Årets säsong av Bachelorette är i full gång och faktum är att det snart är dags att få en upplösning på det populära programmet.

I år blev första gången som TV4 sänder Bachelorette och tjejen som söker kärleken i programmet är ingen mindre än influencern och Robinson-deltagaren Julia Franzén!

Julia fick sitt stora genombrott efter sin medverkan i Robinson 2020. Efter det har hon hållit sig kvar i rampljuset och karriären som influencer har gått som på räls. Under förra hösten så riktades även många blickar mot hennes håll då hon dejtade Bingo Rimér.

Exklusivt
Lina avslöjar okända händelsen på dejten med Bonde-Filip

Därför gick Julia Franzén och Bingo Rimér skilda vägar

Så småningom visade det sig att Bingo och Julia inte riktigt ville samma saker i livet. Julia ville skaffa familj och ha ett stabilt förhållande medans Bingo kände sig klar på barn-fronten och ville leva fritt.

Däremot är Julias och Bingos relation till varandra idag väldigt bra och de är mycket goda vänner. Inför Julias medverkan i Bachelorette berättade Bingo för Hänt om glädjen och att ingen var bättre lämpad för programmet än just Julia.

En av killarna som sökt in till programmet för att dejta Julia är Jesper Guldbrandsen. Redan när Jesper och Julia möttes för första gången på röda mattan så fanns kemi mellan dem, efter det så var även Jesper den första som fick gå på singeldejt med Julia.

Jesper har blivit en riktig tittarfavorit och det är många som hoppas att han får Julias sista ros. Faktum är att det finns en viss detalj som gör att tittarna tror ännu starkare på Jesper. Han har nämligen tatuerat in en ros bakom örat.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jesper Guldbrandsen om matbristen: ”Rasade i vikt”

När Hänt når Jesper berättar han mer om tiden på Rhodos och att det fanns både tuffa och härliga stunder. Men, det som definitivt drog ner betyget var en ganska viktig detalj. Det fanns nämligen inte tillräckligt med mat i huset där han och de andra killarna bodde.

– Det var skitjobbigt stora delar, det var fantastiskt stora delar också. Men det är så svårt att sätta ord på det, man har kamerateam på sig hela tiden, man får inte veta vad som kommer ske. Vi fick skitdåligt med mat, säger Jesper till Hänt.

Fick ni inte äta er mätta?

– Nej det var helt kaos. Första dagarna, när alla grabbarna bodde där, då var det ju typ fem personer som blev utan mat helt och hållet. Man fick ju slåss om att få en tallrik. Det var helt galet, säger Jesper och fortsätter:

– Jag gick ner 11 kg under tiden jag var där. Jag bara rasade i vikt.

Bad ni om mer mat?

– Ja det gjorde vi! Och det var liksom "ja okej vi lägger det på catering", men det var den sämsta cateringfirman jag varit med om i hela mitt liv.

Hänt har sökt TV4.

LÄS OCKSÅ: Flickan föddes 18 veckor för tidigt – föräldrarnas lycka

LÄS OCKSÅ: Anders Timells familjelycka med Charlotte – nya bilderna visar

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!