LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anders Timells familjelycka med Charlotte Wiktorsson – nya bilderna visar

08 dec, 2021 
ANDERS TIMELL, CHARLOTTE WIKTORSSON
Det var i slutet av augusti som chockbeskedet kom om att Anders Timell och hustrun Charlotte Wiktorsson skulle skilja sig.
Däremot visade det sig så småningom att så inte var fallet då de drog tillbaka skilsmässoansökan.
Nu visar paret upp några nya bilder – som avslöjar deras stora familjelycka!
Annons
5 saker du bara måste veta om Gry ForssellBrand logo
5 saker du bara måste veta om Gry Forssell

Krögaren och radioprofilen Anders Timell förlovade sig med flickvännen Charlotte Wiktorsson för fyra år sedan.

Frieriet ägde rum under en resa till Zanzibar i Tanzania och nyheten kom som en chock för många. I en intervju i Mix Megapol har Anders berättat att han hade höll det hemligt för alla i sin omgivning, till och med sina bästa kompisar.

– Jag har aldrig varit förlovad. Ingen visste om det här. Inte mina bästa polare, som jag anförtror mig till ibland, sa han då.

När Anders frågade om Charlotte ville gifta sig med honom ska de båda två ha börjat gråta.

– Jag har aldrig gjort sånt här förut. Vi satt vid ett bort. Jag sa: Kan du tänka dig att gifta dig med mig? Hon började gråta, jag blev grinfärdig också. Vi började gråta båda två, har Anders tidigare berättat.

Anders Timell och Charlotte Wiktorsson ansökte om skilsmässa

Sedan dess har mycket hänt för paret, bland annat har de fått barnen Julie, 4, och Ellie, 1. Sedan frieriet i Tanzania så har ju även bröllopsklockorna ringt och paret sa ja till varandra under ett stort sommarbröllop i Ulriksdals slottskapell. Vänner och familj var på plats men även, som väntat, var det många kända profiler på plats för att fira de ny blivna makarna.

Annons

Men i somras hände något oväntat – paret skickade in en skilsmässoansökan. Enligt Expressen skulle paret skilja sig, tidningen ska ha tagit del av skilsmässodokumenten från Stockholms tingsrätt.

”Charlotte Wiktorsson har ansökt om skilsmässa efter tre år som gifta, det framgår av handlingar i Stockholms tingsrätt. Enligt handlingar som skickades in till Stockholms tingsrätt ska paret nu gå skilda vägar”, skrev Expressen då.

Anders Timells familjelycka med dottern Julie

Men nyligen kom nya uppgifter om att paret dragit tillbaka sin skilsmässoansökan, något som deras följare faktiskt börjat ana. Charlotte har nämligen fortsatt synas till på Anders sociala medier och dessutom har de varit utomlands tillsammans.

Och nu i november fick alltså följarna sin teori bekräftad, enligt Expressen så kunde man nämligen konstatera att parets skilsmässoansökan dragits tillbaka, visar handlingar från Stockholms tingsrätt.

Och nu verkar det som att skilsmässodramat är ett minne blott. För nu visar Anders upp den stora familjelyckan med parets äldsta dotter Julie.

”Julie 4 år idag! Vårt hjärta”, skriver Anders.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons