ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför tror tittarna att Jesper Guldbrandsen får sista rosen i Bachelorette 2021

01 dec, 2021 
JESPER GULDBRANDSEN, JULIA FRANZÉN
Jesper Guldbrandsen är en av killarna i Bachelorette 2021 och många tittare verkar tippa honom som den sista som kommer stå kvar vid programmets slut.
För nu finns det nämligen en detalj som gör att många verkar tro att det blir just Jesper som får sista rosen.
Annons
Starka känslor när Kristove besöker Bachelorette: "Är fan kär i dig"Brand logo
Starka känslor när Kristove besöker Bachelorette: "Är fan kär i dig"

Årets säsong av Bachelorette är i full gång och tittarna får med spänning följa Julia Franzéns jakt på kärleken.

Julia har tidigare berättat för Hänt om hur det kom sig att hon valde att tacka ja till att bli årets Bachelorette. Hon har ju faktiskt erfarenhet från tv sedan tidigare med tanke på hennes medverkan i Robinson och Circus Magaluf.

– Så kul, det var ingen tvekan. Jag tror ingen 30-årig singeltjej hade tackat nej till Bachelorette och dejta tjugo killar i Grekland liksom, det är ju en dröm, sa hon och fortsatte:

– Vissa kanske tror att man gör det för publiciteten. Men som sagt är man 30 år och singel och sedan får erbjudandet att dejta tjugo killar i Grekland så tror jag det är väldigt få som hade tackat nej.

Jesper Guldbrandsen är en av killarna i Bachelorette

En av killarna som söker kärleken i Julia är Jesper Guldbrandsen och redan från första dagen kunde tittarna se att det fanns kemi mellan duon. Jesper blev dessutom den allra första killen som Julia valde att gå på dejt med.

Annons

Dejten med Jesper blev så pass lyckad att det ledde till hångel, något som Julia egentligen tänkt undvika så tidigt i programmet.

– Jag tänkte ju såhär ”jag ska inte kyssa någon på första dejten”, men det blev det ju, sa Julia då i programmet och skrattade glatt.

JULIA FRANZÉN, JESPER GULDBRANDSEN
Jesper och Julia tog en dejt på en yacht och åt skaldjur.

Att det snabbt sa klick mellan Julia och Jesper är med andra ord ingen hemlighet och på det spåret verkar det fortsätta. Faktum är att kemin även verkar synas genom tv-rutan, för nu verkar många tittare hoppas på att det blir just Jesper som får den sista rosen.

”Jag tror att det blir Jesper. Men Filip ligger absolut i topp! Personligen hoppas jag på Jesper eller Filip. Riktiga gentlemän, speciellt Jesper!”, skriver en tittare.

”Ååå hoppas att det blir Julia och Jesper, så varm o mysig person han verkar vara”, skriver en annan.

Annons

Detaljen som gör att många tror att Julia väljer Jesper i slutvalet

Men det finns även en annan detalj som gör att många tittare nu verkar tro att det blir Jesper som till slut får åka hem tillsammans med Julia. För två veckor sedan tatuerade han nämligen in en ros bakom örat.

När Hänt når honom berättar han varför han valde att tatuera in en ros.

– Ja, det har med programmet att göra och det är väldigt mycket spekulationer om att jag skulle ha fått sista rosen eller något sånt där dumt, säger Jesper till Hänt och fortsätter:

– Men det har ingenting med sista rosen att göra över huvudtaget, det har däremot att göra med att jag var med i programmet. Det är ett minne för mig att verkligen ha varit med om detta. Det har gett mig så mycket, det är liksom det häftigaste äventyret jag gjort.

Ros-tatueringen är en av sex tatueringar som Jesper gjort den senaste tiden och han poängterar att den inte har något att göra med hur det går i Bachelorette.

– Jag fick ett infall att göra lite tatueringar, så jag har gjort sex tatueringar inom loppet av två veckor. Så rosen är en av dem och det är den folk uppmärksammar mest, säger han och fortsätter:

Här syns tatueringen.

– Det är mycket snack om rosen och det förstår jag absolut. Men det har ingenting med slutresultatet att göra.

FOTO: TV4

Annons