Bingo Rimér berättar – därför funkade det inte med Julia Franzén

Bingo Rimér & Julia Franzén

Tidigare i veckan bestämde sig Julia Franzén för att bryta tystnaden och gå ut med varför det aldrig funkade mellan henne och Bingo Rimér.
Nu väljer Bingo att berätta sin sida av situationen.
”Vill inte bo ihop”, skriver han.
Julia Franzéns första ord om hemliga romansen med Bingo Rimér
Slå på ljud

Det var i höstas som ryktena om att Bingo Rimér och Julia Franzén var ett par började att ta fart, och den otippade duon bjöd ofta sina följare på uppdateringar från deras äventyr tillsammans. Men plötsligt började Julia och Bingos gemensamma uppdateringar att avta allt mer, och snabbt fick de frågor från deras följare som undrade om deras relation hade tagit slut.

Tidigare i veckan kom Julia med en förklaring på sin story, men nu kommer även Bingo med sin sida av historian.

Julias ord om relationen till Bingo

Det var under en frågestund på Instagram som Robinson-stjärnan beslutade sig för att en gång för alla berätta hur det faktiskt ligger till.

”Bingo är en fantastisk person och fortfarande min vän men vi vill inte samma sak i livet och har inte samma syn på hur vi vill ha en relation. (Jag är inte lika....öppen)”, skrev hon då innan hon la till:

”Menade inte öppen som person utan menade öppet förhållande”.

Men nu har även Bingo gått ut och förklarat sin version – som låter lite annorlunda.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Jag vill inte bo ihop”

Det är under en bild på honom och Julia som han skriver:

”Vi umgås, skrattar och har väldigt kul tillsammans. Men vi lever helt olika liv. Jag har redan fyra ungar och två exfruar. Julia vill verkligen hitta någon att stadga sig med. Känna sig trygg och börja skaffa barn. Minst två ungar. Bo ihop och leva familjeliv som hennes föräldrar gjorde och som lever ihop än idag. Jag vill inte bo ihop. Jag älskar min frihet. Jag har redan fyra friska fantastiska barn. Jag har två grymma exfruar. Jag känner mig väldigt nöjd och tillfreds med livet och allt är perfekt.”

Han fortsätter:

”Vi pratade tidigt om detta och alla utmaningar. Jag umgås dock gärna med Julia och jag tror faktiskt att hon gillar att hänga med mig också. Hon är verkligen en helt underbar tjej. Vi är väldigt lika och vi jobbar grymt bra ihop. En fotograf och en snygg modell. Men Julia och jag är inte ett par och vi kommer aldrig bli ett par. Jag vill absolut inte sätta käppar i hjulet för en fin tjej som har en biologisk klocka som tickar allt fortare. Det är bättre att Julia fortsätter leta efter en man som kan ge henne allt det där som hon söker. Jag kommer finnas där och hjälpa henne att hitta rätt. Hon förtjänar verkligen det och jag är en grym wingman.”

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Laila Bagges nya bild på okända systern Nina

FRÅN FÖRSTASIDAN