Anders Bagges starka ord om relationen till 2-åriga guddottern Alina

Johanna Lind Bagge och Anders Bagge

Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge fick ett ärofyllt uppdrag för ett par år sedan.
Nu berättar Idol-profilen om den stora familjelyckan.

Anders Bagge, 53, är en riktig Idol-veteran och har suttit i Idol-juryn sedan 2008 förutom ett uppehåll på ett par år – för att sedan göra comeback år 2017.

Sedan tre år tillbaka är Anders gift med sin stora kärlek Johanna Lind Bagge, 49, och tillsammans delar de en stor passion för hundar. Nu delar Anders med sig av en bild på familjelyckan tillsammans med hustrun.

Johanna och Anders Bagge om sorgen efter hunden Ebba

För ett tag sedan delade Johanna med sig av den tråkiga nyheten att deras hund Ebba drabbats av en tumör. Strax därefter meddelade paret att Ebba tragiskt nog fått somna in. På sin Instagram skrev Johanna om sorgen:

”Älskade Ebba. Sorgen är bottenlös, mitt hjärta har brustit, jag kan inte andas och inte sluta gråta”, skrev Johanna då.

Sedan dess har de försökt gå vidare men sorgeprocessen har varit tuff för det hundälskande paret. I en intervju med Hänt berättade Johanna hur hon har hanterat tragedin.

– Det är någonting man bär med sig, det tar tid att läka. Jag har kvar alla mina hundar i urnor. En del står hos min kära mamma. De andra urnorna – som Ebba som somnade in för någon dryg månad sedan – har jag hemma, berättade hon då.

Och även om sorgen efter Ebba har varit svår att hantera delade Johanna med sig av en glad nyhet på sin blogg för ett tag sedan, paret hade då satt upp sig på väntelistan för en ny hund, nämligen en Grand Danois!

Anders Bagge om guddottern Alina – starka orden

För drygt två år sedan fick Anders och Johannas vänner Kiraline och Mikael Silkeberg en dotter vid namn Alina. Anders delade då med sig av lyckan över att han och hustrun fått äran att bli gudföräldrar till vännernas lilla dotter.

Nu har Alina hunnit bli strax över två år gammal och förra veckan hälsade hon på sina gudföräldrar i Idol-logen innan fredagsfinalen.

På Instagram delar Anders med sig av glädjen över att få vara gudfar till Alina.

”Älskade Alina hejade på i logen i början, är så lycklig att få äran att vara Gudfar till henne”.

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge tillsammans med deras guddotter Alina. FOTO: Anders Bagge/Instagram.

LÄS OCKSÅ: Därför byter Oliver Ingrosso namn till Oling – nu berättar han

LÄS OCKSÅ: Tareq Taylor om att fira jul efter skilsmässan från Kristina Taylor

FOTO: Anders Bagge/Instagram, Malou efter tio/TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN