ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024Ullared-profilernaEurovision 2024
Festis marknadsföring banner

Idol-Ida avslöjar verkliga relationen till Albin Tingwall – efter kärleksfulla bilden

19 sep, 2022 
IDA HALLQUIST, ALBIN TINGWALL
Det är dags för kvalvecka i Idol 2022! Två deltagare har umgåtts lite extra den senaste tiden.
Nu berättar Idol-Ida om sanningen bakom det täta umgänget.
Annons
Johanna Lind Bagge om Anders Bagge i Idol: ”Överkörd”Brand logo
Johanna Lind Bagge om Anders Bagge i Idol: ”Överkörd”

Idol 2022 är inne på det allra sista steget innan det är dags för fredagsfinalerna; nämligen den så kallade Kvalveckan.

Kvalveckan går ut på att idolerna ska övertyga tittare om att man ska vidare till fredagsfinalerna, för juryn har de ju redan övertygat i de tidigare stegen. Här är alla låtar som idolerna kommer sjunga i kvalveckan.

Nytt för i år när det gäller röstning är att TV4 nu har slopat förra årets system. Då kunde man rösta i en hel vecka på sin favorit, men nu är det ändrat till ursprungskonceptet då all röstning sker under sändningarna på fredagsfinalerna.

Idol-Ida Hallquists succé i Idol 2022

Ida Hallquist, 28, har sedan premiäravsnittet gjort stort avtryck hos både juryn och det svenska folket. För vissa kanske hennes ansikte är bekant – hon spelade nämligen rollen som Fanny i humorserien Ack Värmland på TV4.

Annons

Förutom att Ida sjunger fantastiskt bra så var det även något annat som fångade tittarnas uppmärksamhet. Inom loppet av bara ett år har Ida förlorat sin storasyster som var gravt handikappad, hennes pappa drabbades av hjärtproblem och hon har separerat från sina barns pappa.

Lyckligtvis är relationen till barnens pappa god, något som hon tidigare har berättat om för Hänt.

– Folk säger att det är sjukt att man kan separera på ett så bra sätt och det har jag förstått nu. Det är sjukt att man på så kort tid kan få det att bli så bra. För att man har respekt för varandra och sina barn i fokus.

Idol-Idas relation till Idol-deltagaren Albin

Sedan dess har Ida ägnat mycket tid åt barnen, förutom nu när hon tog modet till sig och sökte till Idol. Men Idol-äventyret har inte bara bjudit på succé och framgångar, hon har även fått upp ögonen för deltagaren Albin Tingwall, 19.

Annons

På Idas Instagram kan man se att hon och Albin har funnit varandra. Till exempel har de spelat musik tillsammans från ett berg.

I Kvalveckans första avsnitt möts hon och Albin och nu är det upp till tittarna att avgöra vilka två artister som ska gå vidare till fredagsfinalerna.

Inför kvällens kval har Ida valt att lägga upp en bild på henne och Albin.

”Denna pärla sjunger också idag. Ni kommer älska honom”, skriver Ida till bilden.

IDA HALLQUIST, ALBIN TINGWALL
Ida och Albin.

När Hänt når Ida berättar hon om hur det känns att behöva tävla mot Albin och samtidigt berättar hon sanningen bakom deras relation.

”Det är kul att dela denna dagen med varandra men också jobbigt att ”tävla” mot varandra. Vi är SJUKT goda vänner!”, skriver Ida i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

Annons