ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Rickard Olsson bekräftar konflikterna under tv-inspelningen: ”Fullkomlig idiot”

19 sep, 2022 
Rickard Olsson och Johanna Bagge
Rikard Olsson och Johanna Lind Bagge är två av deltagarna i den pågående säsongen av Mullvaden.
För Hänt berättar de båda nu om konflikterna under inspelningen.
– Vi kom inte överens skulle jag säga, säger Johanna Lind Bagge.
Annons
Rickard Olssons skräck under tv-inspelningen: ”Elakt av programledningen”Brand logo
Rickard Olssons skräck under tv-inspelningen: ”Elakt av programledningen”

En helt ny säsong av tv-programmet Mullvaden är inspelad. I programmet får vi följa ett gäng kändisar som på Wenngarns slott i Sigtuna utsätts för olika galna utmaningar samtidigt som de ska lista ut vem av dem som är mullvaden.

När Hänt träffar deltagarna under programmets pressdag berättar Rickard Olsson, 55, om skräcken under inspelningen då en utmaning var extra läskig.

– Det började fruktansvärt läskigt, nära döden upplevelse för min kropp. Det kanske inte var det egentligen men för min kropp var det så. Det var vidrigt, det var direkt elakt av programledningen att utsätta oss för det där första dagen, säger Rickard.

Rickard Olssons hårda känga till deltagaren: ”Idiot”

Inte nog med att utmaningarna var läskiga så var det även svårt för deltagarna att komma överens. I gruppen finns ju nämligen en person som försöker förstöra och då varje utmaning är en del av spelet så är det enkelt att kändisarna misstänker varandra. Svårigheterna kring att samarbeta ledde till en hel del konflikter. Någon som visade sig göra Rickard speciellt upprörd var Stephan Wilson, 42.

Annons

– Redan i program ett när Stephan beter sig som en fullkomlig idiot. Topplocket går på mig. Jag tänker bara att ska vi inte göra vårat bästa i det här? Men så inser jag att det finns ju en Mullvad som ska förstöra. Jag hade inte riktigt fattat det där mindgamet, säger Rickard och fortsätter:

– Jag blev oerhört förbannad. Jag tror att det kommer att drevas mot mig på sociala medier efter första programmet. Jag var så elak mot Stephan.

Johanna Lind Bagge om konflikterna: ”Kom inte överens”

Vidare berättar Rickard att stämningen dock var god, även om det blev en hel del gnabb under utmaningarna. Johanna Lind Bagge, 56, är en av de andra deltagarna som medverkar i Mullvadens andra säsong. Även hon upplevde problematiken.

Annons

– Vi kom inte överens skulle jag säga. Det blev ganska ofta konflikter. Sen var det en del som framträdde mer än andra och det var ganska skönt på ett sätt. Men det blev bättre mot slutet, säger Johanna.

Var det någon som hade extra lätt att tappa humöret?

– Det var Anders Svensson, för han är väldigt mycket tävlingsmänniska och det sprack igenom på humöret. Han kunde inte hålla tillbaka vid vissa tillfällen.

Mullvaden sänds på torsdagar klockan 21:00 på Kanal 5 och går att streama på Discovery+.

FOTO: Hänt/TT

Annons