TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Här är alla deltagare i Mullvaden 2022 på Kanal 5 – hela listan

03 jun, 2022 
https://image.hant.se/image-8444591?imageId=8444591&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Hovryd
Deltagarna Mullvaden 2022
Mullvaden är tillbaka! Snart får vi följa elva kända svenskar när de försöker komma på vem som är mullvaden i gänget.
Här är allt du vill och behöver veta om nya deltagarna.
Annons
Första utmaningen i Mullvaden – Se Edvin Törnbloms reaktion härBrand logo
Första utmaningen i Mullvaden – Se Edvin Törnbloms reaktion här

Mullvaden är tillbaka med ytterligare en säsong. Snart flyttar elva kända deltagare in på Wenngarns slott i Sigtuna för att under olika utmaningar lista ut vem av dem som är mullvaden.

Men det är inte bara äran som står på spel, vinnaren går nämligen hem med en och en halv miljon kronor. Inte en dålig prissumma! Och förra året tog Nassim Al Fakir hem vinsten.

Årets programledare är Jessica Almenäs, 46, och hon är minst sagt är taggad inför kommande säsongen.

– När jag fick frågan om att leda Mullvaden så tackade jag ja direkt. Tävlingens format med kluriga utmaningar, hemlighetsmakeri och tjuv- och rackarspel lockade mig oerhört mycket. Att dessutom få träffa och hänga med de grymma deltagarna är ytterligare ett plus. Vi har oerhört kul på jobbet och jag är säker på att tittarna sen kommer att ha lika kul, säger Jessica Almenäs.

Här är alla deltagarna i Mullvaden 2022:

Lisa Ajax

Artisten Lisa Ajax, 23, slog igenom när hon vann Idol 2014 och sedan dess så har hon medverkat i Melodifestivalen tre gånger, 2016, 2017 och 2019. Lisa dansade även i årets upplaga av Let's dance 2022.

Annons

Rickard Olsson

Den folkkära programledaren Rickard Olsson, 55, har en lång lista med program som han har varit programledare för. Vi har sett honom leda program som Vem vet mest?, Bingolotto, Melodifestivalen och väldigt mycket mer. Men det är inte bara i tv-rutan som vi hittar Rickard, han har hörts i radioprogram som till exempel Morgonpasset och P4 Extra.

Antonija Mandir

Influencern och Youtube-profilen Antonija Mandir, 26, blev ett känt ansikte när hon medverkade i Ex on the beach Sveriges tredje säsong år 2017. Ifjol kunde vi se Antonija tillsammans med bland annat Camilla Läckberg och Laila Bagge i tv-serien Svenska powerkvinnor.

Annons

Patrick Ekwall

Patrick Ekwall, 56, är en av våra mest välkända sportjournalister och startade sin karriär som 16 åring. 2007 tävlade Patrick i dansprogrammet Let's dance med Carin da Silva. Nyligen sändes Patricks TV4-dokumentär, Livet efter dig, om frun Hanna Ekwalls bortgång i bröstcancer.

Anders Svensson

Anders Svensson, 45, är före detta fotbollsspelare som har spelat i IF Elfsborg och i svenska fotbollslandslaget. Anders har spelat imponerande 148 landskamper, alltså flest av samtliga manliga svenska fotbollsspelare. Och 2020 var Anders med i Let's dance.

Annons

Sofia Wistam

Programledaren Sofia Wistam, 56, nog mest känd från sitt egna tv-program, Sofias änglar, som 2019 belönades med en Kristallen för ”årets livsstilsprogram”. Sofia var med i Let's dance 2013. Hon är ena halvan av podcast-duon i Wahlgren & Wistam som hon har tillsammans med vännen Pernilla Wahlgren.

Johanna Lind Bagge

Johanna Lind Bagge, 50, korades till Fröken Sverige 1993. Sedan 2018 är Johanna gift med musikproducenten Anders Bagge och tillsammans har de realityserien Cirkus Bagge.

Annons

Armand Krajnc

Proffsboxaren Armand Krajnc, 48, var WBO-världsmästare i mellanvikt och höll i titeln mellan 1999 och 2002. År 2010 var Armand med i Mästarnas mästare där han tog hem segern.

Thomas Wassberg

Längdskidåkaren Thomas Wassberg, 66, har fyra OS-guld och ytterligare sju VM-medaljer. Efter skidkarriären har vi sett Tomas i tv-rutan, 2009 medverkade Tomas i Mästarnas mästare, några år senare kom han trea i dansprogrammet Let's dance 2016 och år 2019 seglade han i Över Atlanten tillsammans med bland annat Peter Magnusson och Markus Aujalay.

Annons

Tess Merkel

Tess Merkel, 52, fick sitt stora genombrott och är känd som en av sångarna i popgruppen Alcazar som hon är med i tillsammans med Andreas Lundstedt och Lina Hedlund.

Stephan Wilson

Stephan Wilson, 42, har varit programledare för program som Lilla Sportspegeln, Gomorron Sverige och Bolibompa. Stephan har varit nominerad till Kristallen som bästa programledare två gånger.

Mullvaden 2022 sänds i höst på Discovery+ och kanal 5.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Fredrik Sandberg/TT

Annons