ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Idol-Dao Molander Di Ponziano gravid med sitt första barn

02 dec, 2021 
Dao Molander Di Ponziano
I Idol 2019 fick tittarna lära känna Dao Molander Di Ponziano för första gången.
Sedan dess har det varit ganska tyst från artisten – tills nu.
På Instagram avslöjar 20-åriga Dao nämligen att hon är gravid med sitt första barn.
– Det känns helt otroligt, berättar hon för Hänt.
Annons
Idol-Fredrik Lundmans unika hotellrum – se personliga bilderna härBrand logo
Idol-Fredrik Lundmans unika hotellrum – se personliga bilderna här

Dao Di Ponziano Molander, 20, blev en stor tittarfavorit i Idol 2019. Hon landade till slut på en tredjeplats i tävlingen, men vägen dit var allt annat än solklar. Dao gick nämligen inte vidare till kvalet genom tittarnas röster, utan var ett av juryns wild cards.

Detta var dock inte första gången Dao syntes till i rutan. 2018 ställde hon upp i TV4:s Talang och framförde då Coldplays hit Fix you. I det programmet lyckades hon ta sig till semifinal innan det blev dags att lämna.

I sina tidigare tonår jobbade Dao som skådespelare och har haft roller i filmer som Sune på bilsemester och Lasse-Majas detektivbyrå.

Kishti Tomita i tårar efter Daos framträdande i Idol 2019

En person som blev rejält imponerad av Dao Di Ponziano Molander i Idol var jurymedlemmen Kishti Tomita, 58, som brast ut i tårar när deltagaren framförde låten Fix you, som hon alltså tidigare hade uppträtt med i Talang.

– Wow, wow, wow, sa Kishti i programmet efter att ha torkat sina tårar.

Annons

– Det här ett av de här momenten jag kommer att när de frågar mig så här ”vilka är de bästa momenten under dina tio år?”. Det här kommer vara ett av dem, sa Anders Bagge.

Lite längre in i tävlingen stötte Dao på patrull. Hon drabbades av en hjärnskakning efter att ha sprungit in i en vägg när hon spelade ett VR-spel. Trots detta lyckades Dao ta sig igenom fredagsfinalen och krigade på tills det att hon åkte ut.

I Idol 2019 stod Freddie Liljegren i finalen mot Tusse Chiza. Som de flesta vet vid det här laget blev det Tusse som tog hem segern och har därefter gjort succé i Melodifestivalen.

Dao Di Ponziano Molander är gravid – väntar sitt första barn

När det kommer till privatlivet var Dao öppen med att hon hade pojkvän under inspelningen av Idol. Idag har artisten en ny kärlek, som heter Benjamin Decidet Tichomirov. För Hänt berättar Dao att hon och Benjamin har varit tillsammans länge.

Och nu tar paret nästa stora steg i relationen. I veckan la Idol-profilen ut en bild på Instagram där hon avslöjar att hon är gravid med sitt första barn.

I ett meddelande till Hänt berättar Dao om den stora lyckan och avslöjar samtidigt när barnet kommer till världen.

Det känns helt otroligt, är beräknad i slutet av januari”, skriver hon.

Stort grattis till Dao Di Ponziano Molander och Benjamin Decidet Tichomirov hälsar vi på Hänt!

FOTO: Mattias Hansson/TT, Stina Stjernkvist/TT

Annons