Idol-Fredrik tvingas lämna – TV4-tittarna rasar efter röstningsmissen

Idol-Fredrik Lundman

Igår var det Fredrik Lundman som tillslut fick lämna Idol.
Men nu rasar tittarna mot TV4 efter röstningsmissen i programmet.
”Skandal”, skriver de.
503 Service Unavailable

Under gårdagens fredagsfinal av Idol var det tema kärlek som stod på agendan. Artisterna fick i uppdrag att hylla de som betytt mest för en och för tittarfavoriten Fredrik Lundman var valet självklart - han skulle hylla sin bästa vän Mike.

I programmet berättar han om historian bakom deras vänskap.

– Jag har grov adhd. Jag var mobbad när jag växte upp och det har gett mig väldigt få nära som är djupa och nära mig. Mike, min bästa vän, var en av de få som stod upp för mig, säger han.

Han berättar att de träffades på en skidresa i Kittelfjäll när Fredrik var tio år, och att de har hängt ihop sedan dess.

– Min familj skulle åka på skidresa och då dök det upp en cowboy i skidutrustning. Så han fick bli min lärare där och sen blev vi vänner för livet.jag vill tillägna den här musiken till Mike. Min bästa vän och förebild och som har varit min stöttepelare hela mitt liv.

Fredrik Lundman var tvungen att lämna Idol 2021

Fredrik uppträdde med låten Unchained Melody av The Righteous Brothers och möttes av jubel från både publik och jury. Men i slutet av kvällen stod det ändå klart att det var han som behövde lämna.

Men beskedet tog inte särskilt hårt på artisten. När programledaren Pär Lernström frågade hur det kändes svarade han nämligen:

– Fantastiskt. Jag är så stolt och glad och tacksam.

Han fortsatte:

– Jag har fått äran att visa Sverige vad min musik betyder för mig och jag har fått respons genom sociala medier för den musiken som jag brinner för. Och framförallt har jag fått visa den lilla personen att man kan bli stor en vacker dag.

Pär, som var uppenbart tagen av situationen, avslutade då intervjun med en hyllning till Fredrik.

– Ingen har någonsin förkroppsligat uttrycket att få göra sin grej på det sättet som du har gjort Fredrik, och det tackar vi för.

Perrellis sjukdomskamp med sönerna: ”Otroligt svårt”

TV4-tittarna rasar mot röstmissen: ”Skandal”

I Idols kommentarsfält är det många som är besvikna över att han var den som fick lämna.

”Chockad! Lycka till du var bäst!”, skriver bland annat en besviken tittare.

Men i Aftonbladets livechatt var det även en hel del tittare som menade på att det blev fel när de skulle rösta på Fredrik. De skriver nämligen att de kom fram till Lana Sulhav istället för Fredrik.

”Ringde på Fredrik men mina röster gick till Lana varje gång. Hur är det möjligt?”, skrev bland annat en tittare i chatten.

”Vad är detta? Försökte rösta på Fredrik men fick bara rösta på Lana? Vilken skandal”, skrev en annan.

LÄS OCKSÅ: Marcus Oscarssons första ord om nuvarande kärleken

LÄS OCKSÅ: Therese Larsson om flytten från huset – tuffa avskedet med Lasseman

SENASTE NYTT!