Marcus Oscarssons första ord om kärleken – bekräftar relationen i På spåret

Marcus Oscarsson På spåret S

Tv-profilen Marcus Oscarsson är inte direkt känd för att prata om sitt privatliv, men under fredagens program av På spåret bryter han nu tystnaden om sitt kärleksliv.
– Vi är tillsammans, säger han.
Allt om Marcus Oscarsson
Slå på ljud

Marcus Oscarsson är en tv-profil som de flesta känner igen. I många har han varit TV4:s politiska expertkommentator och har vid det här laget blivit en stor favorit.

Marcus kan prata om politik i timmar, men något som han däremot helst undviker är samtal om sitt privatliv. På hans sociala medier är det nästan bara jobbrelaterade uppdateringar, och likaså när han syns i tv.

Men nu bryter Marcus tystnaden om sitt kärleksliv för första gången. Detta under sändningen av succéprogrammet På spåret.

Tv-profilen har tidigare varit väldigt tyst om sitt privatliv

På alla hjärtans dag tidigare i år publicerade Marcus för ovanlighetens skull ett betydligt mer privat inlägg än vad han brukar göra. Han skrev då en text där han skänkte en tanke till alla som kände sig ensamma.

”Ikväll är det många som firar med sin käraste, sin make eller maka, sambo, pojkvän eller flickvän eller dejt. Det är rosor, choklad, goda middagar, vin, champagne eller alkoholfritt. Rosenrött, kärlek och glitter. Livet leker. Alla Hjärtans dag den 14 februari kan vara alldeles underbar!”, skrev han då och fortsatte:

”Men det finns även de som känner ensamhet. Som förlorat sin käresta, sin livspartner, sitt allt, sin kära hund eller katt och som känner sig ensam. Eller som inte träffat någon ännu.”

Om Marcus själv firade med någon speciell den dagen framgick däremot inte.

Marcus Oscarssons kärleksavslöjande i På spåret

Men under fredagen var Marcus med och tävlade i frågesportprogrammet På spåret, och det var också då som han började prata om sitt kärleksliv.

Det var när nämligen Kristian Luuk letade efter namnet till den koreanska supersuccén Parasit som Marcus kom in på det.

– Jag vet ju att Donald Trump var upprörd för att den här filmen fick en Oscar. Han ville att det skulle vara en amerikansk film, men den här filmen är jättebra, sa han då och fortsatte:

– Jag var faktiskt på en väldigt lyckad dejt på den här filmen. Vi är fortfarande tillsammans så jag hade mer fokus på annat än själva filmen. Men filmen var faktiskt väldigt bra men läskig på slutet.

Filmen hade premiär år 2019, så det lilla vi vet om Marcus kärleksliv är alltså att han och hans partner har hållit ihop i iallafall två år. Stort grattis till er!

LÄS OCKSÅ: Därför tillägnade inte Idol-Fredrik Lundman sin låt till flickvännen

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik mot årets säsong av Så mycket bättre

FRÅN FÖRSTASIDAN