TV4-profilen Marcus Oscarssons ord om kärleken

Marcus Oscarsson är välkänd – men väldigt anonym med sitt privatliv.
Nu delar han med sig om sina tankar kring kärlek på Instagram, vilket får följarna att jubla.

Marcus Oscarsson är en tv-profil som de flesta känner igen, då han är TV4:s politiska expertkommentator.

Han är en stor tittarfavorit, men något om hans privatliv är knappast känt. På hans sociala medier syns det nästan bara jobbrelaterade bilder.

Om Marcus dejtar någon i dagens läge framgår inte. Något som däremot framgår är att han bor på en adress där enbart han är skriven – men om han dejtar någon eller är särbo kan vi inte svara på.

På alla hjärtans dag skrev han en lite mer privattext på Instagram, där han skänkte en tanke till alla ensamma.

”En fin alla hjärtans kväll, tillönskar jag er alla. Ikväll är det många som firar med sin käraste, sin make eller maka, sambo, pojkvän eller flickvän eller dejt. Det är rosor, choklad, goda middagar, vin, champagne eller alkoholfritt. Rosenrött, kärlek och glitter. Livet leker. Alla Hjärtans dag den 14 februari kan vara alldeles underbar!⁣⁣ ”

Han tilläger:

”Men det finns även de som känner ensamhet. Som förlorat sin käresta, sin livspartner, sitt allt, sin kära hund eller katt och som känner sig ensam. Eller som inte träffat någon ännu.”

Följarna jublar över Marcus ord

Marcus menar på att det är flera som mår dåligt en dag som denna och därav vill han skänka en tanke och värme till dessa.

”Alla Hjärtans dag kan vara en tung dag. ⁣⁣Denna dag går alltid mina tankar till de som minns, som längtar eller sörjer. Till de som kanske känner sig ensamma. ”

I kommentarsfältet hyllar följarna Marcus för hans kloka ord.

”⁣⁣Ni som känner att det är extra ensamt en kväll som denna och som kanske förlorat någon nära och speciell. Jag hoppas att ni finner värme och trygghet hos nära och bekanta och att ni tänker fina tankar ikväll trots allt”, skriver Marcus.

”Du är i sanning en fantastisk människa! Stort tack Marcus. Jag och min älskade hund Winston (Norfolkterrier) önskar dig en fin kväll”, skriver en.

”Du är en fin och varm människa du Marcus”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Martin Melin om Simon Skölds relation till 11-årige sonen Charlie

LÄS OCKSÅ: Jenny Alversjö berättar: Därför tog det slut med Patrik Larsson

Senaste nytt