Martin Melin om Simon Skölds relation till 11-årige sonen Charlie

Martin Melin & Simon Sköld

Det har gått sju år sedan Martin Melin och Camilla Läckberg gick skilda vägar.
Nu berättar Martin om relationen mellan Camillas nya make Simon Sköld och sonen Charlie.
– Han är nästan hårdare än vad Camilla är, säger han.

Kändispolisen och den gamla Robinson-vinnaren Martin Melin har gått igenom två stora separationer i sitt liv. År 2007 skiljde han sig från första frun Christina Melin, som han även har barnen Felix och Fanny med, för att några år senare skilja sig från deckardrottningen Camilla Läckberg – som han har sonen Charlie med.

Idag har han en bra relation till båda sin ex. I Bathina – en podcast berättar han om relationen till Christina och Camilla, och hur relationen till Camillas nya make Simon Sköld ser ut.

Därför har Martin bäst relation till Christina idag

Det är när Bathina Philipson frågar Martin om vem har bäst relation till idag som han berättar att det är Christina som står honom närmst.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens ord om singellivet – det saknar hon mest med ett förhållande

– Idag skulle jag nog säga att jag har bäst relation med Christina. Vi träffas flera gånger i veckan. Hon bor 500 meter från mig och jag har ju mina två stora barn som bor hos henne. Ja, och jag är nog där varannan dag, säger han innan han fortsätter:

– Hon hyrde liksom en lägenhet i Marbella förra sommaren som jag hyrde in mig i under en vecka. Jag springer ju kanske inte runt naken, men jag kan springa i kallingar och det är inga problem med henne. Så jag har ju den relationen med henne. Lite som en syskonrelation.

Men till skillnad från Camilla så är Christina singel idag – något som Martin tror är en bidragande faktor till att deras relation är bättre.

– Hade det funnits en kille eller någon där hade ju naturligtvis den relationen varit lite mindre och mer begränsad. Absolut är det så, säger han.

Han fortsätter:

– För i samband med att Camilla träffade Simon så drogs ju tiden till att hänga med mig ner. Naturligtvis. För då var det ju en ny kille som skulle ha tid och jag har noll problem med det.

Martin om relationen till Simon Sköld

När man gifter sig med någon som har har varit gift tidigare, och dessutom har barn från ett tidigare äktenskap, är det inte helt ovanligt att svartsjuka förekommer. Men när Bathina frågar Martin om han tror att Simon har känt några sånna känslor gentemot honom svarar han snabbt:

– Nej, det tror jag inte att han har. Han är hur cool som helst. Simon är ju svincool så det är noll sånt.

Själv verkar han inte heller ha känt svartsjuka gentemot Simon. Tvärtom verkar han istället vara väldigt nöjd med att ha Simon som extrapappa till sonen Charlie.

– Han är jättebra med Charlie. Alltså jättebra. Han är nästan hårdare än vad Camilla är så det är bra att han finns. Vuxna manliga förebilder behövs och han är ju den. Och han har också den ungdomligheten som jag älskar. Jag själv växte upp med en styvfar som var väldigt ung och jag tror att Simon är lite likadan, så jag tycker han är en jättebra extrapappa. Så jag tycker det är bra att Simon är där och inte någon annan.

Bathina frågar om Martin brukar uttrycka sin uppskattning till Simon, och det menar han att han gör tydligt för honom.

– Ja, han vet att jag uppskattar honom, säger han.

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Martin Melin sin ex-fru Christina Melin: ”Ångest”

LÄS OCKSÅ: Martin Melins krav på Camilla Läckberg – får betala sonens lägenhet