Pär Lernström bryter ihop efter Peter Jihdes kupp i Idol

Pär Lernström Idol

Under kvällens program av Idol blir Pär Lernström rejält överraskad när Peter Jihde plötsligt kommer ut på scen för att tillägna en hyllning till honom.
Här bryter han ihop efter den oväntade kuppen.

Årets säsong av succéprogrammet börjar lida mot sitt slut och idag är det fem idoler som är kvar och tävlar om den eftertraktade vinsten.

Kvällens tema är inget mindre än kärlek och någon som minst sagt fick sig en kärlekshyllning under kvällen är programledaren Pär Lernström.

Medan Pär står och pratar på scen kommer nämligen den tidigare Idol-profilen Peter Jihde ut och tar över. Pär, som inte alls är med på vad som händer, står förvirrat bredvid medan Peter förklarar att Pär ska sätta sig ner för att bli hyllad.

Peter Jihdes känslosamma ord till Pär Lernström

Han förklarar sedan att Pär genom åren har gjort ett fantastiskt jobb med att finnas där och stötta idolerna, och att han är väldigt tacksam över det.

Perrellis sjukdomskamp med sönerna: ”Otroligt svårt”

– Nu har du stått på den här scenen i tio säsonger. Jag vet hur mycket du bryr dig om det som är här och de som sitter där ute, men framför allt de som finns där bakom och det är det som gör att jag är så glad att stå här idag och se dig börja gråta Pär. För som du bryr dig om Idol. Du peppar, du stöttar, kramas, skrattar, gråter och fostrar de här artisterna så de kan bli proffs och i många fall ta över Sverige, säger han och fortsätter:

– Och det är väldigt många som du har hjälpt fram som vill säga tack till dig och det ska de också få göra. Så nu är det dags för din sång från de som du har tagit hand om, från den här scenen ut i världen. Här kommer en kärlekssång från några till dig Pär.

Pär Lernström i tårar efter hyllningen från tidigare idolerna

På storbildsskärmen kommer det sedan upp sånger och fina ord från tidigare idoler så som Tusse, Kevin Walker och Lisa Ajax. Och alla fina ord får Pär att bryta ut i gråt.

– Vilken otrolig ynnest att få jobba med det man älskar och att få jobba med människor som gör det så fantastiskt bra att nästan varje dag blir en festival av glädje, säger en minst sagt tagen Pär när han sedan fått samla sig.

LÄS OCKSÅ: Idol-Fredrik om stämningen bakom kulisserna – avslöjar sanningen

LÄS OCKSÅ: Therese Larsson om flytten från huset – tuffa avskedet med Lasseman

SENASTE NYTT!