Därför tillägnade inte Idol-Fredrik Lundman sin låt till flickvännen

Fredrik Lundman Idol
Exklusivt

I fredagens kvartsfinal av Idol var det kärlekstema som stod på agendan, och Fredrik Lundman valde att tillägna sin låt till vännen Mike som stöttat honom genom livet.
Men varför tillägnade han inte kärlekshyllningen till sin flickvän?
Hänt har tagit reda på anledningen bakom beslutet.

Fredrik Lundman har tagit tittarna och Idol-juryn med storm sedan han klev in på sin audition och sjöng Unchained Melody av The Righteous Brothers.

Sedan dess har han visat Sverige vad countrymusik verkligen är och tagit sig hela vägen till kvartsfinalen innan han dessvärre blev tvungen att lämna.

Pär bryter ihop efter känslosamma kuppen i tv

Idol-Fredrik Lundman bröt ihop under framträdandet

I den sjätte fredagsfinalen framförde Fredrik låten The winner takes it all med ABBA, och det blev ett minst sagt känslosamt framträdande för honom. Mitt under låten bröt han nämligen ihop och när Hänt frågade honom varför det blev så känslosamt svarade han:

– Jag har inte gått igenom en skilsmässa, men det är samma känsla som när man blir lämnad av en flickvän eller tvärtom. Det fungerar så, det är naturliga känslor. Om min flickvän skulle lämna mig nu så kommer jag inte kunna gå tillbaka när det senast hände och ha ett skydd för det, det är nya känslor varje gång. Man kommer ihåg hur ont det gjorde.

Fredrik berättade även att han blivit lämnad flera gånger i sitt liv, vilket kom ikapp honom när han stod där på scen.

Därför tillägnade inte Idol-Fredrik Lundman sin kärlekslåt till flickvännen

I kvartsfinalen av Idol var det kärlekstema som stod på agendan, och idolerna fick därför välja en eller flera personer i deras liv som de skulle vilja tillägna en låt till.

Fredrik valde att hylla sin vän Mike som stöttat honom genom den tuffa uppväxten som varit kantad av mobbning och utanförskap.

För Hänt berättar han nu varför han valde att hylla sin vän och inte sin flickvän i Idols kärlekstema.

– Hon tyckte det var helt rätt. Hon förstår ju djupet av vår relation och jag hyllar henne dagligen, berättar han och fortsätter:

– Jag har inte fått säga till Mike att jag älskar honom i person, men nu fick jag chansen att visa det i en låt som berör både han och mig. Jag ville att han ska veta vad han betyder för mig.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis sjukdomskamp med sönerna Adrian och Alvin

LÄS OCKSÅ: Så är Calle Sterners relation till Filip Lamprecht – egna orden

FOTO: Idol/TV4 Play

SENASTE NYTT!