Efter livedejten i tv – därför vill inte Idol-Annika träffa Pontus igen

PONTUS, ANNIKA WICKIHALDER
Exklusivt

I förra fredagsfinalen var det kärlekstema. Den enda idolen som var singel är Annika, så det ordnades helt enkelt med en dejt till henne.
Nu berättar hon för Hänt om känslorna för dejten Pontus – samt om de hörts eller inte efteråt.
503 Service Unavailable

Idol 2021 är på väg mot en upplösning. I veckans fredagsfinal är det kvartsfinal som står på agendan och det är Lana Sulhav, Annika Wickihalder, Jaqueline Mossberg och Birkir Blaer som gör upp om finalplatserna!

I förra veckans Idol-final var det kärlekstema och dessvärre behövde den folkkära cowboyen Fredrik Lundman vara den som lämnade tävlingen.

– Jag har fått äran att visa Sverige vad min musik betyder för mig, sa Fredrik i programmet och fortsatte:

– Framför allt har jag fått visa den lilla personen att man kan bli stor en vacker dag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Idol-Annika på blinddejt i Idol Extra

Idol Extra är ett tilläggsprogram som sänds på TV4 och TV4play direkt efter den riktiga Idol-sändningen. När Idol Extra drar igång så går idolerna och deras anhöriga upp bakom scenen för att ta sända Idol Extra därifrån. Det som skiljer Idol Extra från det "vanliga Idol" är dels att det är en mer avslappnad stämning och dessutom går man aldrig efter manus.

I förra veckans avsnitt av Idol Extra hände något oväntat – Annika fick nämligen gå på en helt oförberedd dejt. Även själva dejten hörde inte riktigt till det vanliga, den skedde nämligen via den digitala mötesplattformen Teams.

– Nu skriver vi historia i vanlig ordning, för att: det ska serveras mat, det ska blind-dejtas, sa programledaren Anis don Demina och gick upp till Annika som kopplades upp med dejten Pontus.

IDOL EXTRA 2021

Annika dejtade Pontus i direktsänd tv.

FOTO: TV4

Annikas egna ord om dejten – därför hördes de aldrig igen

Det visar sig snart att Pontus blev intresserad av Annika redan när han såg henne göra sin första audition. När Hänt når Annika berättar hon mer om hur dejten med Pontus var.

– Han var jättesnäll. Det var jättekul att göra något sådant, säger Annika och fortsätter:

– Det var ju kärleksveckan och så tänkte de väl att att jag behöver hitta kärleken, jag var ju den enda som var singel i gruppen. Så det blev jag. Jag tycker sådant är lite kul, men också lite jobbigt när det blir för seriöst. Så, det där var verkligen bara en kul grej liksom.

Exklusivt
Därför tror tittarna att Jesper får sista rosen i Bachelorette

Annika gillar inte när det blir för seriöst men att hon och Pontus kommer ses igen verkar dock inte särskilt troligt.

– Nej jag tror faktiskt inte det. Jag har inte hört nåt iallafall. Jag vet inte om jag hade tackat ja om han hade frågat, säger hon till Hänt.

Har ni haft kontakt efter dejten?

– Nej. Faktiskt inte, säger Annika till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Årets julkalender stoppad – kanalens tvärvändning

LÄS OCKSÅ: Peja avslöjar känslorna för Heidi idag – efter dumpningen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!