Khloé Kardashians avslöjande – då är bebisen beräknad

För bara några dagar sedan bekräftade Khloe Kardashian sin graviditet. Nu är nästa avslöjande här – hon berättar när bebisen väntas komma.

Förra veckan gick Khloé Kardashian, 33, ut med att hon är gravid. Detta efter att det spekulerats i månader av fans och media som i stort sätt varit säkra på att ryktena varit sanna. Men det skulle krävas en hel del detaljer innan vi skulle få alla pusselbitar att gå ihop – och inte minst få Khloé själv att gå ut och bekräfta.

I mitten av december kom en suspekt video där Khloé teasade om att hon var gravid. Kort därefter skrevs det om att hon kanske hade avslöjat graviditeten av misstag – då en gravidkudde reflekterats i hennes solglasögon i en bild hon lagt upp på Instagram stories.

Men bara för att Kardashian-systern nu bekräftat graviditeten betyder det inte att det är slut på hemliga detaljer. Nej, för på juldagen kom nästa besked från Khloé. På Instagram svarade hon ett fan som undrat över när bebisen beräknas födas. Och svårare än att ställa frågan rakt ut verkade det inte vara, då Khloé helt enkelt svarade:

”Om en vecka är jag i sjätte månaden”.

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners misstag – kan ha avslöjat barnets blivande namn

Kylie Jenner då? Hon verkar inte lika pigg på att dela med sig av detaljer kring sin graviditet. Om hon nu är gravid, för det har hon ju ännu inte bekräftat. Många fans blev besvikna när de inte fått det besked de väntat sig just på juldagen. En bekräftelse om att hon är gravid väntades komma genom Kim Kardashians julkort som hon publicerat dagligen sedan den första december, eller i ”Keeping up with the Kardashians”.

Men något besked har ännu inte kommit, och fansen börjar bli allt mer otåliga.

”Trött på att googla Kylie Jenner paparazzi december 2017 för att förstå om hon är gravid eller inte”, skriver en på Twitter.

”Om Kylie Jenners graviditet inte annonseras idag så blockar jag hela familjen. Jag behöver inte den här negativiteten i mitt liv längre”, menar en annan.

Och en tredje person verkar inte ha hängt med i att det redan för länge sedan spekulerades i om inte Khloe Kardashian – eller Kylie Jenner kanske kunde vara Kim Kardashians surrogatmamma.

”Galen konspirationsteori nu, men tänk om Kylie Jenner är Kims surrogatmamma?”, skriver personen.

Nej, det vore rätt omöjligt eftersom bilder på Kim Kardashians surrogatmamma redan finns ute och verkar stämma överens med den kvinna som tidigare beskrivits.

LÄS OCKSÅ: Britney Spears gravidplaner – inspireras av Khloé Kardashian

Foto: IBL, Instagram

 

SENASTE NYTT!