LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Videon förbryllar – avslöjade Khloe Kardashian precis sin graviditet?

14 dec, 2017 
Är det sant som ryktet säger – är Khloe Kardashian gravid? I en teaser av ett kommande avsnitt av familjens realityserie verkar det som att hon avslöjar just det för sina nära och kära, att hon väntar barn.
Annons

Alla dessa systrar i Kardashian-klanen som sägs vänta barn just nu – Kylie Jenner, 20, Kim Kardashian, 37, och Khloe Kardashian, 33. Den enda som egentligen har bekräftat att hon ska bli mamma ännu en gång är Kim Kardashian. Hon själv ruvar dock inte på barnet, utan den här gången är det en surrogatmamma som får stå för graviditet och födsel.

Men nu verkar det som att Khole Kardashian avslöjat sin graviditet i en teaser för ett kommande avsnitt av familjens realityshow ”Keeping Up With The Kardashians”. I videon kan vi se att Khloe befinner sig på en festlig tillställning tillsammans med både familj och vänner, och väl där berättar hon något som får alla reagera starkt. Vad hon berättar däremot får vi inte höra, men det finns inga tvivel på att hennes närstående blir exalterade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samtliga ler av glädje, och hennes bästa kompis Malika Khadijah springer fram, kramar henne och utbrister:

Annons

– Skojar du med mig?!

Hennes systrar Kim, och Kourtney Kardashian, 38, som är på plats reagerar precis som bästisen, och även mamma Kris Jenner, 61, som oftast har koll på precis allt som har med hennes döttrar att göra hävdar att hon inte hade en aning. Hennes reaktion är att fälla tårar.

Vad säger ni? Tror vi att det här är Khloes stora avslöjande? Det tror i alla fall en hel del av hennes fans. Bland kommentarerna till videon konstaterar de att det är ett bebisbesked som Khloe ger sina nära.

”Khloe är helt klart gravid!! Hon kommer att bli den bästa mamman någonsin!! Hon är fylld av kärlek! Kan knappt bärga mig!”, skriver en, och ”Jippi!! Khloe väntar barn!”, skriver en annan.

Foto: IBL, Youtube

Annons