Fansens chock efter detaljen i Khloés bild: "Är så ledsen"

Fansens chock efter detaljen i Khloés bild: "Är så ledsen"

Khloé Kardashian uppges vara gravid i sjätte månaden. Men när hon visade upp magen från Halloween-firandet fick fansen en chock.

Khloé Kardashian, 33, har inte hymlat med att hon under flera års tid kämpat för att bli gravid. För några veckor sedan kom uppgifter om att hennes stora dröm nu gått i uppfyllelse, att hon väntar barn med pojkvännen Tristan Thompson, 26.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

 

Gratulationerna har öst in till realityprofilen, bland annat från tidigare producenten av “Keeping up with the Kardashians”. Men Khloé har med ett mystiskt leende inte sagt ett ord om att hon pekas ut att bli mamma i februari.

Efter veckans Halloween-firande är Khloé-fansen dessutom rejält förbryllade och redo att dra tillbaka sina gratulationer. Detta efter att 33-åringen publicerat bilder på sig själv och Tristan utklädda i “Game of Thrones”-stilen. Följarna på Instagram hävdar nämligen att de inte kan se ett enda spår av vad som borde vara en graviditet i sjätte månaden.

“Du kan inte vara gravid?”, skriver en person.

“Hon ser inte gravid ut, jag är så ledsen”, skriver en annan person.

Samtidigt finns det flera fans som fortfarande hävdar att Khloé är gravid, och att det finns en förklaring till den obefintliga bebismagen.

“Ni vet att det tar ett tag för en gravidmage att formas? Om hon INTE var gravid skulle hon säkert ha sagt det redan”, skriver en person.

“Hon är så lång, då kan det ta lång tid innan det syns”, skriver en annan som fortfarande är starkt troende om att Khloé ska bli mamma i början av 2018.

LÄS OCKSÅ: PH-profilen visar upp kroppen efter graviditeten: ”Wow”

LÄS OCKSÅ: Bianca avslöjar sanningen om uppbrottet med Phillipe: ”Tydligen en lögn”

FOTO: Ibl, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN