LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

PH-profilen visar upp kroppen efter graviditeten: "Wow"

02 nov, 2017 
Malin Ljung
Ulrika Forsberg har tre år efter sin medverkan i Paradise Hotel hunnit få två barn. Nu visar hon upp sin kropp, något som får följarna att tappa hakan och applådera henne.
Annons

Ulrika Forsberg blev ett känt ansikte i samband med att hon deltog i “Paradise Hotel” 2014. Samma säsong som exempelvis Kristian Täljeblad, Saga Scott och Smail Alihodzic var med och skapade rubriker.

 

Men sedan Ulrika medverkade i dokusåpan har en hel del hänt i hennes privatliv. Hon har mött sin stora kärlek Alex, de har gift sig och dessutom hunnit med att få de två barnen Villmer och Hampus.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Småbarnslivet har dessutom förändrat Ulrikas kropp en hel del, något hon nu väljer att visa upp i ett starkt inlägg på Instagram.

“Hejhopp här är jag å min kropp snart 1 helt år sedan mitt andra barn föddes! Tänk vilken tur att jag inte satte träning å vikten i fokus de första året, då hade jag nog både skiljt mig och lagts in på psyket”, inleder Ulrika inlägget.

Ulrika Forsberg, längst upp till vänster, när hon deltog i Paradise Hotel 2014.

Samtidigt är den tidigare PH-profilen öppen med att hon inte alla dagar varit överens med sitt nya utseende, istället för att se det positiva med sin kropp har hon fokuserat på det negativa.

Annons

“Ack så många gånger jag varit missnöjd å velat göra något åt de.. tills jag själv sa! “Alex, kan du fatta att jag har fött å burit 2barn, 2 BARN? Å e faktiskt såhär snygg efter” Helt galet!”, skriver Ulrika.

Hon har dessutom ett extremt viktigt råd till sina följare:

“Pressa dig inte för hårt om du inte orkar! Träna är bra! Men träna behöver inte betyda smal, eller Fit! Träning är en sak man gör inte hur man ser ut!”.

Efter att inlägget publicerades tackar hennes följare henne. Många häpnar och skriver “wow”, medan andra väljer att uttrycka sig med fler ord:

“Så sant! Och tack för att du är en sån bra förebild”, skriver en person.

“Shit vilka kloka ord du satte dom rätt i munnen på mig som har exakt lika gamla barn som du. Tack för lite peppning”, skriver en annan.

“Wow, vilken stor inspiration du är med dina kloka värderingar!”, tackar en tredje.

Heja Ulrika säger vi på Hänt, vacker och smart inifrån och ut!

FOTO: Viafree, Instagram

Annons