LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paradise Hotel-profilen avslöjar: Så lurar TV3 tittarna

31 okt, 2017 
I kvällens avsnitt av Paradise Hotel får TV3 tittarna att tro att Jonathan Hermansson får tillbringa sin natt utomhus utanför hotellet. Men nu avslöjar han vad som egentligen hände.
Annons

I kvällens avsnitt av ”Paradise Hotel” är det Johan Kervall som får lämna tävlingen efter parceremonin. Men innan han måste gå får han ett uppdrag.

Han ska välja ut en person som kommer att hamna i ett så kallat ”limbo” – det vill säga en person som inte får komma in på hotellet igen förrän om ett dygn. Den utvalda personen blir Jonathan Hermansson, och produktionen får där med tittarna att tro att Hermansson tvingas tillbringa natten utomhus.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag fattade inget då när Rebecca bara gick ifrån mig, och lämnade mig på parceremonin helt ensam, säger Hermansson till Hänt.

I programmet kan vi se hur programledaren Rebecca Stella Simonsson, 31, lämnar honom ensam kvar där parceremonin tidigare varit. Men som tur var tvingades han inte sova utomhus på en av stolarna, hela natten. Han fick istället checka in på ett annat hotell än de andra deltagarna.

– Jag som är rädd för katter hade aldrig spenderat en natt under bar himmel i Mexiko bland alla dess djur och insekter, det kan jag lova, säger Hermansson.

Foto: TV3

Annons