LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

”Mos” lögn framför Kristian – efter triangeldramat i Paradise Hotel

30 okt, 2017 
Robin ”Mos” Andersson är tillbaka i kvällens avsnitt av Paradise Hotel. Kristian Täljeblad försöker ännu en gång reda ut vad som hände mellan Anna Pankova och Mos den natten då de delade säng – men Mos väljer att undanhålla sanningen.
Annons

I kvällens avsnitt av ”Paradise Hotel” kommer Robin ”Mos” Andersson, 25, tillbaka i programmet. Det leder till både glädje, oro och en hel del deep talk. Kristian Täljeblad, 26, är snabb på bollen för att återigen reda ut vad som egentligen hände när Anna Pankova, 20, sov ihop med Mos, något tittarna fick se i ett tidigare avsnitt.

– Anna har sagt till mig att ”det kommer att se ut som att jag och Robin ligger”, säger Kristian.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kristian och Anna står som partners i tävlingen, men inne i huset är de mer än spelpartners. Både Kristian och Anna känner mer än kompiskänslor för varandra, och Kristian har svårt att släppa tanken på vad som faktiskt hände mellan Anna och Mos. Men Mos hävdar, precis som han gjort tidigare och precis som Anna, att de inte hade sex med varandra. Han beskriver händelsen som ”ett torrjuck”, och att det är allt som ska ha hänt.

– Du skulle typ kunna göra vad som helst mot mig. Jag hade ändå inte kunnat bli arg på dig, säger Kristian och fortsätter:

Annons

– Jag har fått den informationen som finns. Jag är ingen som går och ältar saker. Jag tycker om Robin för mycket som en kompis för att vara arg på honom för det här.

Men en stund senare pratar Mos med Jonathan Hermansson, och då är det andra bud kring vad som egentligen hände mellan honom och Anna den där natten. Han säger att det så kallade ”torrjucken” inte var det enda som hände under täcket.

– Vi hade typ sex alltså. Vi hade det inte, men vi gjorde verkligen mycket, säger han och förklarar vad som egentligen hände, mer utförligt.

Foto: IBL

Annons