Bianca avslöjar sanningen om uppbrottet med Phillipe: "Tydligen en lögn"

Bianca avslöjar sanningen om uppbrottet med Phillipe: "Tydligen en lögn"

Bianca Ingrosso dumpades av pojkvännen Phillipe Cohen i början av året, men i juni blev de återigen ett par. Nu avslöjar tv-profilen hur han gjorde för att vinna tillbaka hennes hjärta.

Det var i början av året som det tre år långa förhållandet mellan Bianca Ingrosso22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, tog slut. Bianca valde då att berätta att hon blivit dumpad och att hon var hjärtekrossad.

Men efter bara tre månader isär hittade paret sedan tillbaka till varandra igen och under midsommarhelgen i juni bekräftade Bianca att de båda återigen var tillsammans. Men det är först nu som tv-profilen väljer att öppna upp om hur återföreningen egentligen gick till. I “Wahlgrens värld”, som spelades in under uppbrottsperioden, avslöjar Bianca att det var Phillipe som hörde av sig till henne och bad om att få henne tillbaka.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

– Jag har under hela den här tiden gått och drömt om att Phillipe kanske ringer idag och till slut gjorde han det. Då sa han allt det som jag har velat att han ska säga i tre månader. Han sa att någonting saknades i hans liv som gjorde att han inte är lycklig och att det kan vara jag, säger Bianca Ingrosso i programmet.

Phillipe ska också ha erkänt att det han sa när han gjorde slut med Bianca, om att han inte längre var kär i henne, bara var påhitt.

– Det var tydligen en lögn, han hade ljugit för sig själv. Han sa att han var i ett stadie där han inte kunde fokusera på ett förhållande och var förvirrad, säger Bianca i programmet.

Och för att vinna tillbaka Biancas hjärta igen, berättade han inte bara sanningen om sina känslor. Han började också skicka långa kärleksdikter till tv-profilen.

– Han har sagt att det ska bli hans livs största nöje att kämpa för att få mig tillbaka igen. Han skickar sms varje dag, han skriver långa kärleks-sms som han brukade göra förut. Jag har fått dikter av honom. Han är världens poet, säger hon i programmet.

Och det visade sig ju vara en vinnande taktik, för idag verkar paret kärare än någonsin!

“Wahlgrens värld” sänds 21.00 ikväll, torsdag, på Kanal 5 och Dplay.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Elle-galan 2017

Bianca Ingrosso som en av jurymedlemmarna i ”Talang” 2018 på TV4. Här med kollegorna Kristina "Keyyo" Petrushina, LaGaylia Frazier och Alexander Bard.

Bianca är med i ”Wahlgrens värld” tillsammans med bland annat mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Let´s dance 2016 där Bianca tävlade.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2017.

Bianca Ingrosso med föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på ”Let´s dance” 2016

LÄS OCKSÅ: Därför har Bianca blockerat sin egen bror: ”Så arg”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren förtvivlad efter Biancas besked

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN