TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren förtvivlad efter Biancas glädjebesked

19 maj, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Nu är det äntligen dags för Bianca Ingrosso att lämna boet. Igår avslöjade hon att hon köpt sin första egna lägenhet. Det är med glädje och sorg som mamma Pernilla Wahlgren gratulerar sin dotter.
Annons

Det första boendet är något som Bianca Ingrosso, 22, har pratat friskt om dels i tv-programemt “Wahlgrens värld” men också i sina sociala kanaler. Det var inte alls länge sen som hon berättade i en video på sin Youtube-kanal att hon snart kommer att lämna sin mamma och familjehuset på Lidingö för en egen bostad.

– Det här året har jag tänkt att saker ska ske. Jag ska flytta hemifrån. Jag hoppas att jag gör lägenhetsköpet i början av sommaren, för det hade varit så jävla fett, säger hon i klippet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Detta var precis vad hon gjorde. Igår avslöjade hon på sin Instagram att hon har köpt sin allra första egna lägenhet. Nu är det äntligen dags för Bianca att lämna boet.

“MIN FÖRSTA LÄGENHET” Skriver hon på sin Instagram.

Pappa Emilio Ingrosso, 51, var snabb med att gratulera sin dotter till det stora köpet:

“STORT GRATTIS MITT ❤️”, skriver han i kommentarsfältet.

Annons

Mamma Pernilla Wahlgren, 49, gratulerar också dottern, med lite vemod dock. De har ändå bott tillsammans hela Bianca liv och nu ska de inte göra det längre.

“ÄLSKADE UNGE! Hur ska jag klara mig utan dig..?! Grattis min prinsessa ! Ser fram mot kommande mysiga middagar hos dig!”

Pernilla har tidigare pratat om dagen då hennes dotter skulle flytta hemifrån:

– Vi pratade om det häromdagen och började grina bägge två. Vi har så skön stämning hemma så det är klart att det känns lite tråkigt. En dag kommer jag ju att bli själv här, sa hon då till Hälsoliv.

Bianca berättade tidigare att hon sparade så mycket som möjligt av det hon tjänar för att snart kunna köpa sin drömlägenhet.

– Jag får ofta frågan om hur mycket jag tjänar, men det är olika från månad till månad. Gör jag ett stort samarbete fakturerar jag mer, eller om jag gör en stor produktion som ”Let’s Dance” eller en reklamfilm. Då tjänar jag mer. Men jag tar ut en väldigt liten lön för jag sparar pengar till lägenhet, säger hon på Youtube.

 

Stort grattis till lägenhetsköpet Bianca, önskar vi på Hänt!

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons