Pernilla Wahlgren förtvivlad efter Biancas glädjebesked

Nu är det äntligen dags för Bianca Ingrosso att lämna boet. Igår avslöjade hon att hon köpt sin första egna lägenhet. Det är med glädje och sorg som mamma Pernilla Wahlgren gratulerar sin dotter.

Det första boendet är något som Bianca Ingrosso, 22, har pratat friskt om dels i tv-programemt “Wahlgrens värld” men också i sina sociala kanaler. Det var inte alls länge sen som hon berättade i en video på sin Youtube-kanal att hon snart kommer att lämna sin mamma och familjehuset på Lidingö för en egen bostad.

– Det här året har jag tänkt att saker ska ske. Jag ska flytta hemifrån. Jag hoppas att jag gör lägenhetsköpet i början av sommaren, för det hade varit så jävla fett, säger hon i klippet.

Detta var precis vad hon gjorde. Igår avslöjade hon på sin Instagram att hon har köpt sin allra första egna lägenhet. Nu är det äntligen dags för Bianca att lämna boet.

“MIN FÖRSTA LÄGENHET” Skriver hon på sin Instagram.

LÄS OCKSÅ: Därför har Bianca blockerat sin egen bror: ”Så arg”

Pappa Emilio Ingrosso, 51, var snabb med att gratulera sin dotter till det stora köpet:

“STORT GRATTIS MITT ❤️”, skriver han i kommentarsfältet.

Mamma Pernilla Wahlgren, 49, gratulerar också dottern, med lite vemod dock. De har ändå bott tillsammans hela Bianca liv och nu ska de inte göra det längre.

“ÄLSKADE UNGE! Hur ska jag klara mig utan dig..?! Grattis min prinsessa ! Ser fram mot kommande mysiga middagar hos dig!”

Pernilla har tidigare pratat om dagen då hennes dotter skulle flytta hemifrån:

– Vi pratade om det häromdagen och började grina bägge två. Vi har så skön stämning hemma så det är klart att det känns lite tråkigt. En dag kommer jag ju att bli själv här, sa hon då till Hälsoliv.

Bianca berättade tidigare att hon sparade så mycket som möjligt av det hon tjänar för att snart kunna köpa sin drömlägenhet.

– Jag får ofta frågan om hur mycket jag tjänar, men det är olika från månad till månad. Gör jag ett stort samarbete fakturerar jag mer, eller om jag gör en stor produktion som ”Let’s Dance” eller en reklamfilm. Då tjänar jag mer. Men jag tar ut en väldigt liten lön för jag sparar pengar till lägenhet, säger hon på Youtube.

 

Stort grattis till lägenhetsköpet Bianca, önskar vi på Hänt!

LÄS OCKSÅ: Biancas glädjebesked efter kärlekskrisen med Philippe

Foto: IBL, Stella Pictures

Senaste nytt