TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Biancas glädjebesked efter kärlekskrisen med Philippe

15 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso har haft en tuff vår, efter att hennes tre år långa förhållande med pojkvännen Phillipe Cohen lagts på is. Men nu har vinden äntligen vänt. "Första dagen på länge som jag känner mig genuint lycklig", skriver hon i bloggen.
Annons

Det var i februari som Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, började hinta på sin blogg om att hon är inne i en jobbig period. I flera inlägg skrev tv-profilen skrivit att hon hade det ”tufft”, vilket fick följarna att undra huruvida hon och pojkvännen sedan tre år tillbaka, Philippe Cohen, 23, fortfarande var tillsammans. Paret är nämligen inte längre vänner på Facebook och har avföljt varandra på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I april bekräftade Bianca i podcasten ”Tankar med” att förhållandet med Philippe låg på is.

– Nu var det ett tag sen jag hade sex… Det var i januari. Då pippade jag senast. Det säger väl att min relation ligger på is just nu. Jag har det jobbigt nu, sa hon då.

Bianca berättade även att förhållandet länge varit svajigt och att Phillippe också dumpat henne två gånger tidigare under relationen.

Men nu verkar vinden ha vänt för tv-profilen. I ett lyckligt inlägg på sin blogg skriver Bianca Ingrosso att hon äntligen känner sig på glatt humör igen efter kärlekskrisen.

“Den här dagen har varit grym! Jag har egentligen inte gjort något speciellt, men det var första dagen på länge där jag kände mig genuint lycklig och glad”, skriver hon i bloggen och fortsätter:

“Jag känner verkligen att BIANCA håller på att komma tillbaka och jag ser så mycket fram emot denna sommar!”

Heja Bianca, säger vi!

Foto: IBL

Annons