Biancas tuffa kärleksbesked: "Han gjorde slut med mig"

I flera veckor har Bianca Ingrossos följare undrat om hon och pojkvännen Philippe Cohen fortfarande är ett par. Nu svarar hon för första gången på frågan – och berättar att relationen ligger på is.

Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, har flera gånger den senaste månaden hintat om att hon är inne i en jobbig period. I flera inlägg på sin blogg har tv-profilen skrivit att hon har det “tufft” just nu, vilket har fått följarna att undra huruvida hon och pojkvännen sedan tre år tillbaka, Philippe Cohen, 23, fortfarande är tillsammans. Paret är nämligen inte längre vänner på Facebook och de har avföljt varandra på Instagram.

Och nu ger Bianca svar på kärleksfrågan som alla ställer sig. I podcasten “Tankar med”, som drivs av Daniel Redgert, berättar hon att förhållandet just nu ligger på is, efter att ha fått frågan när hon hade sex senast.

– Nu var det ett tag sen… Det var i januari. Då pippade jag senast. Det säger väl att min relation ligger på is just nu, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Jag har det jobbigt just nu, det har jag. Då behöver jag omge mig av bra människor och lyssna på bra musik.

LÄS OCKSÅ: Bianca efter kärleksbeskedet: ”I chock och ganska besviken”

Bianca Ingrosso berättar också att det inte är första gången som hon och Philippe har haft det tufft och tagit en paus. I podcasten berättar hon bland annat om ett tillfälle i Göteborg förra året, där Philippe bor, där hon satt och grät på en nattklubb.

– Då hade jag och min pojkvän bråkat och då gjorde han slut med mig. Vi hade lite problem. Jag var med i”Let’s dance”, mycket saker krockade, jag var helt uppe i det och hade svårt att fokusera på vårt förhållande. Och så träffades vi i Göteborg och hade ett snack, säger hon i podcasten.

Annons:
Kunderna hyllar Skin Renewal: ”Otroliga resultat snabbt”

I podden frågar Daniel Redgert då hur många gånger Bianca har blivit dumpad av Philippe.

– Två gånger. Alla förhållanden går upp och ner. Jag är inte sån som säger att mitt förhållande är fantastiskt och alltid har varit lätt. Jag tycker att man ska vara öppen med att det inte är det. Om det kan hjälpa någon annan att jag pratar om det, så kommer jag att göra det, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Biancas kärlekssorg – svarar på frågorna: ”Väldigt jobbigt”

Foto: IBL

Senaste nytt