Bianca Ingrosso om privata sexfilmerna: "Jag gillar det"

Bianca Ingrosso gillar att filma när hon har sex och frågar gärna ut mormor Christina Schollin om sitt sexliv. Dessutom avslöjar hon vilka platser hemma hos mamma Pernilla Wahlgren som hon har haft mysiga stunder på.

I tv-serien “Wahlgrens värld” har tittarna fått se Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, och hennes mamma Pernilla Wahlgren49 prata om både sex, kärlek och onani. Men i podcasten ”Tankar med”, som drivs av Daniel Redgert, väljer Bianca nu att vara extremt öppen kring sitt sexliv och vilka preferenser hon har när det kommer till sängkammaren.

– Jag gillar sex. Jag gillar inte romantiskt, fint sex, utan jag är ganska framåt i sex, kan man säga. Jag gillar väl både att ta kommando och… Man kan säga att jag gillar inte tråkigt sex. Som tjej kan man inte göra så mycket egentligen, men jag kan väl säga att jag inte bara ligger där, säger hon i podcasten.

LÄS OCKSÅ: Biancas tuffa kärleksbesked: ”Han gjorde slut med mig”

Bianca Ingrosso berättar också att hon tycker att det är tråkigt att ha sex i sitt eget sovrum och därför gillar hon att ligga på helt andra ställen. Hemma hos mamma Pernilla Wahlgren har Bianca haft kärleksmys i stort sätt i varje rum.

– Jag tycker att det är tråkigt att ha sex i sängen. Det konstigaste stället jag har haft sex på var bakom ett sophus. Hemma har jag haft sex på… Köksön, ja. Soffan i vardagsrummet. Mammas säng. Trappen, badrummet, Benjamins säng, bubbelpoolen, badkaret, bilen, säger hon i podcasten.

Bianca Ingrosso avslöjar allt i “Tankar med”. Foto: IBL

Dessutom avslöjar Bianca Ingrosso att hon gillar att föreviga sexstunderna och att hon både har nakenbilder och filmer sparade i sin mobiltelefon.

– Jag har mycket snuskbilder i min telefon. Nakenbilder? Kanske. Inte bara på mig, säger hon, varpå Daniel Redgert frågar henne om hon bruka “filma sina samlag”.

– Det har hänt. Så jag vill inte tappa den här telefonen, säger hon och skrattar.

Annons:
Kunderna hyllar Skin Renewal: ”Otroliga resultat snabbt”

Men det är inte bara i podcasten som Bianca Ingrosso gillar att dela med sig av sina snuskiga erfarenheter. Hon berättar att hon mer än gärna pratar sex både med mamma Pernillas vänner, med sin lillebror Theo, 10, och med sin mormor, Christina Schollin, 79,.

– Jag älskar att prata sex, jag är inte sån som tycker att det är privat. Jag pratar om sex både med min lillebror Theo och med min mormor. Mormor tycker det är kul. Alltså, jag frågade henne bara för något år sen hur mycket hon och morfar ligger. Hon var noga med att säga att ”ja, det händer fortfarande”, säger Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso berättar inte vem hon filmat sexstunder tillsammans med, men de senaste tre åren har hon varit tillsammans med pojkvännen  Philippe Cohen, 23. I podcasten berättar Bianca dock att deras förhållande just nu ligger på is. 

LÄS OCKSÅ: Biancas kärlekssorg – svarar på frågorna: ”Väldigt jobbigt”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!