Därför har Bianca blockerat sin egen bror: "Så arg"

Därför har Bianca blockerat sin egen bror: "Så arg"

Oliver Ingrosso skämtade med systern Bianca Ingrosso på en av hennes billder Instagram. Då svarade hon med att blocka honom. – Bianca blev så arg på Oliver, säger mamma Pernilla Wahglren i sin podcast.

I höstas kunde hela Sverige följa både kärlek och bråk i familjen Wahlgren när Kanal 5 sände realityserien “Wahlgrens värld”. Men bara för att programmet inte sänds just nu, betyder det inte att de kända familjen håller sams.

Nu har nämligen Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, blockerat sin egen storebror Oliver Ingrosso, 27, från Instagram. Anledningen? Att han skrivit en skämtsam kommentar på hennes semesterbild från när hon besökte den kända klagomuren i Israel.

LÄS OCKSÅ: Biancas tuffa kärleksbesked: ”Han gjorde slut med mig”

Men skämtet uppskattades inte alls av Bianca. Det avslöjar syskonens mamma Pernilla Wahlgren49, i sin podcast Wahlgren & Wistam.

– Klagomuren är en helig plats i Israel, där man kan sätta sig och be. Eller så håller man händerna mot muren, trycker huvudet mot väggen och ber en bön. Bianca tyckte att det var jättefint, hon blev faktiskt så rörd att hon började gråta när hon stod där, säger Pernilla i podden.

Pernilla bestämde sig för att föreviga den fina stunden i Jerusalem och tog en bild på sin dotter vid muren, en bild som Bianca sedan la ut på sin Instagram med texten “Klagomuren. Så vacker och magisk. Få min dröm att gå i uppfyllelse”. En bild som storebror Oliver tyckte var rolig att skoja med.

– Naturligtvis skulle min putslustige son Oliver kommentera bilden med orden “Har du gått in i väggen?”, säger Pernilla Wahlgren i podcasten och fortsätter med ett skratt:

– Då blev Bianca så arg på Oliver att hon blockade honom från Instagram. Hon blockade brorsan. Hon tyckte inte att han skulle hålla på och skämta om heliga saker.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om privata sexfilmerna: ”Jag gillar det”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN