TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Britney Spears gravidplaner – inspireras av Khloé Kardashian

22 okt, 2017 
Britney Spears längtar efter en dotter, men ingen av hennes vänner tror att den yngre pojkvännen kommer att gå med på ett barn. Men själv håller hon däremot hoppet uppe genom att titta på Khloé Kardashian som är gravid med sin yngre kille.
Annons

Britney Spears, 35, är redan mamma till två söner. Men hon har alltid drömt om en liten dotter. Och kanske är det extra bra tajming för henne att försöka sig på att skaffa en liten dotter nu när hon träffat kärleken Sam Asghari, 24.

– Britney fyller 36 om några månader och hon känner att tiden börjar rinna ut. Hon försöker att inte skynda på saker med Sam, men det blir samtidigt svårt för henne att inte sätta någon press på honom. Hon vill så gärna ha en dotter och hennes klocka tickar, berättar en källa till sajten Hollywoodlife.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Målet är att få pojkvännen att gå med på att skaffa barn så fort som möjligt.

– Hennes mål är att bli gravid nästa år, det handlar bara om att hon måste få Sam att gå med på det. Det är många som säger åt henne att han är för ung, och att det inte kommer att hända. Men hon lyssnar inte på det. Hon ser att andra kvinnor får barn med yngre killar och det ger henne hopp, fortsätter källan.

Khloé Kardashian, 33, är en av kvinnorna som hon inspireras av just nu. Att hon ska få barn med hennes yngre pojkvän Tristan Thompson, 26, får henne att känna att hon också kommer att kunna göra det.

Heja Britney! Vem vill inte att det ska komma en liten mini-Britney till världen?

Foto: IBL

Annons