LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Mick Jagger

Mick Jagger är en brittisk sångare, låtskrivare och musiker, mest känd som frontman för rockbandet The Rolling Stones. Han föddes 1943 i Dartford, England, och har blivit en ikon inom rockmusiken. Jagger är känd för sin energiska scenframträdande och karismatiska röst. Han har varit en centralfigur i The Rolling Stones sedan bandets bildande på 1960-talet och har bidragit till deras framgång med hits som "Satisfaction", "Paint It Black" och "Start Me Up".Utöver sin framgång med The Rolling Stones har Jagger också haft en framgångsrik solokarriär. Han har släppt flera soloalbum och har samarbetat med andra kända musiker, vilket visar upp sin mångsidighet som artist. Läs allt om Mick Jagger här!
 ...Läs mer
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons